Eddie Redmayne, despre lumea din Fantastic Beasts and Where to Find Them: „Este imaginaţia dusă la extrem”

de Cristina Grigore în 1 Feb 2016
Regizorul David Yates şi producătorul David Heyman au lăudat şi ei scenariul imaginat de J.K. Rowling

Noua aventură ruptă din lumea lui Harry Potter se va lansa în toamnă pe marile ecrane – 18 noiembrie în România – şi, dacă e să ne luăm după comentariile protagonistului, Eddie Redmayne,  va fi ceva cu totul deosebit. Cu prilejul unei aniversări Harry Potter organizată la Universal Orlando Resorts (un theme park al studiourilor NBCUniversal) Warner Bros. a lansat un montaj cu scene de la filmările lui Fantastic Beasts and Where to Find Them, în care, alături de regizorul David Yates şi colegii de platou, a vorbit şi Redmayne, interpretul lui Newt Scamander.

„Această lume este într-adevăr minunată. Nu se compară cu nimic din ce am avut ocazia să văd într-un film… Este imaginaţia dusă la extrem”, a declarat actorul.

„Ceea ce trebuie să facem noi în film este ca totul să pară natural, pentru a face cât mai uşor asimilabile toate detaliile fantastice”, a explicat şi Kahterine Waterson, interpreta vrăjitoarei Portentina Goldstein.  

Atât regizorul, cât şi producătorul filmului, David Heyman, au felicitat-o pe J.K. Rowling pentru scenariul lui Fantastic Beasts and Where to Find Them (primul pas al autoarei în scenografie). Yates a declarat că i s-a părut „incredibil de grozav” să poată lucra cu autoarea, în vreme ce Heyman a lăudat „lumea plină de viaţă, strălucitoare, frumoasă” pe care aceasta a creat-o.

Exploreaza subiecte similare:

Fantastic Beasts and Where to Find Them, Eddie Redmayne, J.K. Rowling

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells