După Promising Young Woman, regizoarea nominalizată la Oscar 2021 face Zatanna

de Marina Florea în 23 Mar 2021
Proiectul va marca prima oară când supereroina Zatanna va apărea în filme live-action pe marele ecran

Warner Bros și DC Films au cooptat-o pe scenarista/regizoarea lui Promising Young Woman pentru a semna scenariul din spatele filmului cu supereroi Zatanna. Variety a anunțat astăzi că noul film, o producție a Warner Bros DC Films va implica și compania de producție Bad Robot Productions a lui J.J. Abrams.

După ce a semnat scenariul și regia de la Promising Young Woman, Emerald Fennell trece la Zatanna. De la o tânără promițătoare la alta, Emerald Fennell și-a găsit - așadar - următorul proiect

La momentul anunțului știrii, Fennell semnează numai scenariul, și nu se știe cine va semna regia. Proiectul va marca prima oară când supereroina Zatanna va apărea în filme live-action pe marele ecran.

De multă vreme parte în Justice League și Justice League Dark în benzile desenate, Zatanna ar fi trebuit, poate, de mai multă vreme să ajungă pe marele ecran.

Zatanna a apărut, totuși, în episoadele mai recente a seriei de supereroi Smallville, în care Serinda Swan a jucat rolul care implica magie.

În benzile desenate și alte mijloace media, Zatanna era magician și, după întregul univers DC, era una dintre cele mai puternice vrăjitoare. Puterile le moștenise de la tatăl ei alchimist, Zatara, fiind legată cu o poveste de dragoste de John Constantine. Ar putea fi acest film separat primul pas către un film Justice League Dark în DCEU?

Exploreaza subiecte similare:

Promising Young Woman, Emerald Fennell

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells