După ce a dezvăluit că are HIV, Charlie Sheen pregăteşte un volum autobiografic

de Cristina Grigore în 20 Nov 2015
Cartea va cuprinde detalii legate de plina sa viaţă amoroasă, de mariajele eşuate şi de lunga sa carieră

Actorul Charlie Sheen a făcut la începutul săptămânii una dintre cele mai şocante mărturisiri de la Hollywood. El a admis că este purtător al virusului HIV încă din 2011 şi că a decis să facă publică boala pentru a nu mai fi şantajat de fostele sale partenere, care i-au pretins până acum, în schimbul tăcerii, mai bine de 10 milioane de dolari.

Surse citate de ETonline.com au declarat că actorul se pregăteşte să vorbească pe larg de acest aspect al tumultoasei sale vieţi într-un volum autobiografic pe care managerul său, Mark Burg, l-a propus deja mai multor edituri.

Cartea va cuprinde, de asemenea, detalii legate de plina sa viaţă amoroasă, de mariajele eşuate cu fotomodelul Donna Peele, actriţa Denise Richards şi broker-ul imobiliar Brooke Mueller, dar şi o descriere a lungii sale cariere cinematografice, ce a suferit o lovitură majoră în 2011, când a fost concediat din serialul Two and a Half Men. Plecarea a fost cauzată de comportamentul său ofensator de la filmări, ce a culminat cu un dur schimb de replici cu realizatorul serialului, Chuck Lorre.

Starul a recunoscut că incidentul din 2011 nu poate fi pus pe seama faptului că în acel an a fost diagnosticat cu HIV, dar şi că obiceiul de a apela la prostituate a fost o greşeală a unei perioade în care a luat „decizii foarte proaste”, din cauza depedenţei de alcool şi droguri.

Alte știri din cinema

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 20 noiembrie 2015 12:41
Cu siguranta vor fi multi interesati de aceasta carte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells