Dupa 13 ani de relaţie, Tim Burton şi Helena Bonham Carter s-au despărţit

de Cristina Grigore în 24 Dec 2014
Nu au fost căsătoriţi, însă au avut una dintre cele mai longevive relaţii din industria cinematografică

Regizorul Tim Burton şi actriţa Helena Bonham Carter - unul dintre cuplurile cele mai longevive ale industriei cinematografice - şi-au anunţat despărţirea. Deşi nu au ajuns niciodată în faţa altarului, relaţia celor doi a durat vreme de 13 ani, scrie revista People.

Ştirea a fost confirmată de reprezentantul lui Bonham Carter, care a menţionat într-un comunicat faptul că despărţirea, petrecută în urmă cu mai multe luni, a fost una amiabilă. Au rămas prieteni şi continuă să se ocupe împreună de creşterea copiilor: Billy, de 11 ani, şi Nell, de 7 ani.

Burton şi Bonham Carter s-au întâlnit prima dată pe platourile de filmare ale lui Planet of the Apes (2001) şi au lucrat împreună la un număr mare de pelicule, inclusiv Charlie and the Chocolate Factory, Alice in Wonderland şi Sweeney Todd.

Bonham Carter s-a alăturat recent distribuţiei episodului pilot al serialului HBO Codes of Conduct, alături de Rebecca Hall. Burton lucrează acum la Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children şi se pregăteşte de Beetlejuice 2.

Exploreaza subiecte similare:

Tim Burton, Helena Bonham Carter, actor

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells