Dunkirk, victorie în box office-ul nord-american. Valerian intră abia pe locul 4

de Cristina Grigore în 24 Iul 2017
Încasări notabile obține, la debut, și comedia Girls Trip

Drama de război a lui Christopher Nolan, Dunkirk, a cucerit box office-ul nord-american şi a confirmat, astfel, estimările specialiştilor. Cu o lansare de 50,5 milioane de dolari, Dunkirk a întrecut ultima producție a celebrului regizor, Interstellar (2014), ce a trecut puțin de 40 de milioane de dolari la debut. Succesul peliculei este certificat și de scorul mare oferit de critici pe site-urile de specialitate – are 92% pe Rotten Tomatoes și 94% pe Metacritic.

Nu de aceeași evoluție a avut parte, în clasament, noul film al lui Luc Besson, Valerian and the City of a Thousand Planets, cu Dane DeHaan și Cara Delevingne. Besson a marcat istoria genului SF cu The Fifth Element, lansat în 1997. Însă Valerian nu a avut același succes ca pelicula ce a avut în rolul principal un alt fost fotomodel, Milla Jovovich. A intrat abia pe locul cinci în clasamentul nord-american, cu încasări puțin peste 17 milioane de dolari.

Locul doi la box office este ocupat de comedia Girls Trip, ce le are în centru pe Regina Hall, Tiffany Haddish, Jada Pinkett Smith și Queen Latifah (cu încasări la debut de 30,3 milioane, la un buget de producție de 19 milioane). Urmează Spider-Man: Homecoming (22 milioane) și War for the Planet of the Apes (20 milioane de dolari). 

Exploreaza subiecte similare:

Christopher Nolan, Dunkirk, Luc Besson, Valérian and the City of a Thousand Planets, Dane DeHaan, Cara Delevingne, The Fifth Element, Milla Jovovich, Girls Trip , Regina Hall, Tiffany Haddish, Jada Pinkett Smith, Queen Latifah, War for the Planet of the Apes, Spider-Man: Homecoming

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Costirik pe 24 iulie 2017 23:45
Eram sigur ca Valerian e o prostie frumos ambalata :))
Gebeleizis pe 25 iulie 2017 00:01
O sa-l salveze box-office-ul international.
camaleonii pe 26 iulie 2017 01:31
corect. nu este un film f prost. dar nici unul bun. singurul lucru care-l face wow sunt efectele spectaculos de bine realizate.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells