Drama medicală Doc - În mâinile tale, care a cucerit Italia, din 8 aprilie, la AXN

de Cinemagia în 1 Apr 2021
Premiera globală a serialului a avut loc în 2020 în Italia, pe Rai 1, și a fost extrem de bine primită de publicul din peninsulă, serialul fiind reînnoit pentru sezonul doi.

Amintirile și trecutul ne definesc prezentul. Însă, ce se întâmplă atunci când te trezești, dintr-o dată, fără amintirile ultimilor doisprezece ani? Cum o iei de la capăt? Această călătorie spre redescoperirea propriei identități, a trecutului, dar mai ales spre aflarea răspunsului la o întrebare fundamentală - “Cine sunt?” este tema noii drame medicale, Doc - În mâinile tale (Doc Nelle tue mani), care are premiera din 8 aprilie, joia, de la ora 22.00, pe AXN.

Doctorul Andrea Fanti (Luca Argentero) este unul dintre cei mai buni medici interniști din Italia, autoritar și încrezător, dar care are o relație impersonală, chiar detașată, față de pacienții săi. În urma unui traumatism cranian, supraviețuiește, dar își pierde amintirea ultimilor doisprezece ani din viață. Fără amintiri, Andrea se trezește într-o lume necunoscută în care cei dragi au devenit brusc străini, relațiile noi sunt uitate și triumfurile sale medicale sunt aproape pierdute. Spitalul este singurul loc în care se simte cu adevărat acasă și unde va trebui să își reconstruiască viața întâi ca pacient, apoi ca soț, tată și, în cele din urmă, ca medic.

Matilde Gioli (The Human Capital) o interpretează pe Giulia Giordano, mâna dreaptă a doctorului Fanti și actuala sa parteneră, relația lor fiind un secret pentru cei din spital. Sara Lazzaro (The Young Pope) este Agnese Tiberi, directorul medical al spitalului și fosta soție a personajului principal. Odată ce acesta își pierde memoria ultimilor doisprezece ani, viețile celor două femei sunt date peste cap - Giulia devine din iubită și persoana de încredere o necunoscută, în timp ce Agnese se vede nevoită să îi explice fostului soț, care este încă îndrăgostit de ea, motivele despărțirii, dar și ce s-a întâmplat cu cei doi copii - Mattia și Carolina. Aceste dezvăluiri ascund adevăruri dureroase, care îi vor da și mai mult lumea peste cap doctorului Fanti.

Gianmarco Saurino, Simona Tabasco, Pierpaolo Spollon și Alberto Malanchino completează distribuția serialului, fiind foștii rezidenți ai doctorului Fanti și, totodată, actualii săi colegi. Raffaele Esposito îl interpretează pe Marco Sardoni, înlocuitorul lui Fanti la conducerea secției.

Pe lângă călătoria interioară a personajului central și complexitatea vieții dintr-un spital, fiecare episod va prezenta cazuri clinice dificile, pe care protagoniștii serialului le vor putea rezolva apelând nu doar la cunoștințele lor medicale, ci și la discuții mai profunde cu pacienții, unde vor descoperi elemente din viața privată ( secrete uitate sau neglijate) care îi vor conduce către diagnosticul corect. Astfel, cu toții vor avea parte de o a doua șansă de a reconsidera anumite capitole din viață și vor fi mai conștienți privind propria existență.

Serialul este inspirat din povestea reală a doctorului Pierdante Piccioni, care și-a pierdut memoria ultimilor doisprezece ani în urma unui accident și care este cunoscut în Italia ca “doctorul Amnezie”. Mai mult, doctorul Piccioni interpretează rolul unui pacient în episodul doi.

Premiera globală a serialului a avut loc în 2020 în Italia, pe Rai 1, și a fost extrem de bine primită de publicul din peninsulă, serialul fiind reînnoit pentru sezonul doi. Aceleași reacții pozitive le-au avut și telespectatorii din Franța, Spania sau Portugalia.

Doc - În mâinile tale este produs de Luxe Vide, producători executivi fiind Jan Michelini (Devils, Medici), Daniele Passani (Medici) și Corrado Trionfera (Medici).

Exploreaza subiecte similare:

DOC - Nelle tue mani, Luca Argentero, Matilde Gioli, Sara Lazzaro, The Young Pope, Gianmarco Saurino, Simona Tabasco, Pierpaolo Spollon, Daniele Passani, Corrado Trionfera, Jan Michelini

Alte știri din cinema

Lucy Liu se alătură lui Helen Mirren în continuarea la Shazam!

Zachary Levi reia rolul său de erou DC

Iată ce parteneră va avea Harrison Ford în cel de-al cincilea film din seria Indiana Jones!

Phoebe Waller-Bridge joacă în Indiana Jones 5 în rolul principal, alături de Harrison Ford

Sony Pictures și-a ales platforma de streaming pentru filmele sale, inclusiv Venom și Spider-Man

Acordul dă, de asemenea, streamer-ului prima șansă de a difuza filme din arhiva Sony

Pe viaţă/For Life: schimbă lumea în bine, de oriunde eşti

Fantastica poveste a condamnatului pe viaţă devenit avocat, pe AXN

Părerea ta

Spune-ţi părerea
liliannikky pe 8 aprilie 2021 12:11
Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte veselă din viața mea, datorită ajutorului pe care mi l-a dat dr. Saguru, ajutându-mă să-l recuperez pe fostul meu soț cu vraja sa magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic, deoarece soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am dat peste e-mailul Dr. Saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recapete fosta ajuta la fixarea relației. și să îi facă pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi îi cer ajutorul, dar, spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și aici sărbătoresc acum pentru că soțul meu s-a schimbat complet definitiv. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezentul meu. Îmi place foarte mult căsnicia mea, ce mare sărbătoare. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr.saguru este cu adevărat un adevărat jucător de vrăji. AI NEVOIE DE AJUTOR APLICĂ ACUM CONTACT CU DOCTORUL SAGURU ACUM VIA E-MAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta. și, de asemenea, perfect în 1 LOVE SPELL 2 WIN EX BACK 3 FRUIT OF THE WOMB 4 PROMOTION SPELL 5 PROTECTION SPELL 6 VRAJA DE AFACERI 7 VRAJA DE LUCRU BUNĂ 8 VRAJA LOTERIEI ȘI VRAJEA ÎN CAZ DE CURTEA.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells