Dorian Popa este Batman în Marea Aventură Lego 2

de Cinemagia în 15 Feb 2019
Animația are premiera pe marile ecrane pe 15 februarie, în varianta 3D dublată în limba română

Unul dintre cele mai cunoscute nume din showbiz-ul românesc, Dorian Popa revine pe marile ecrane, unde îi împrumută vocea legendarului personaj Batman din Marea Aventură Lego 2, mult așteptata continuare a animației care a dat startul freneziei Lego.

Despre întoarcerea în studioul de înregistrări pentru a-i da glas unuia dintre personajele care i-au marcat copilăria, Dorian Popa declară: „Batman era unul dintre super eroii mei preferaţi din copilarie, evident pentru că avea muschi, iar Lego a fost una dintre pasiunile mele cele mai mari de atunci.

Îmi aduc aminte cum cea mai mare dorinţă a mea era ca de fiecare sărbatoare să primesc un set Lego cadou. Am emoţii de fiecare dată când îmi împrumut vocea unui personaj animat, chiar dacă nu sunt la prima experienţă de acest gen. În opt ani, am dublat trei personaje animate, aşa că nu pot spune că aceasta este o activitate frecventă în cariera mea. Pentru Marea Aventura LEGO 2 a decurs totul foarte bine. Cum Batman vorbeşte mai grav, nu mi-a fost foarte greu să ajung la tonalitatea vocii lui”, a concluzionat Dorian Popa despre implicarea sa în realizarea versiunii în limba română a animaţiei Marea Aventură Lego 2.

La fel de întunecat, sarcastic şi egoist ca de fiecare dată şi adorabil ca de obicei, acest erou super cool este mereu gata să salveze omenirea. Batman este de această dată puţin mai bun la munca în echipă, cel puţin dacă toţi înteleg că el este liderul şi că e perfect în orice moment şi ipostază.

Lupta pentru a învinge inamicul și a restaura armonia îi va transporta pe Emmet, Lucy, Batman și prietenii lor în ținuturi foarte foarte îndepărtate, către lumi neexplorate, inclusiv într-o galaxie unde totul este cântat. Misiunea le va testa curajul, creativitatea și abilitățile de reconstrucție, dar îi va ajuta în același timp să afle cât de speciali sunt.

O producție Warner Bros. Pictures și Warner Animation Group, în asociere cu LEGO System A/S, Lin Pictures/Lord Miller/Vertigo Entertainment, animația Marea Aventură Lego 2 are premiera pe marile ecrane din 15 februarie, în varianta 3D dublată în limba română. 

Lego, Duplo, logo-ul Lego, minifigurinele, piesele și îmbinarea lor sunt marca înregistrată The Lego Group. Toate drepturile rezervate.

Batman este marca înregistrată DC Comics.

Mai multe informații se găsesc pe pagina de oficială Facebook/LEGOmovieRomania.

Clipul care cuprinde imagini cu Dorian Popa din studioul de dublaj, precum şi declaraţiile artistului despre rol şi întreaga experienţă a dublajului, poate fi vizionat aici: 

Exploreaza subiecte similare:

The Lego Movie 2: The Second Part

Alte știri din cinema

Kit Harington a avut nevoie de terapie după moartea personajului său din Game of Thrones

Atenţia sporită primită din partea presei şi a publicului după finalul abrupt al sezonului 5 l-a afectat pe interpretul lui Jon Snow

Disney a devenit, în mod oficial, proprietarul 21st Century Fox

Fuziunea va ridica pe noi culmi dominanța la box office a Disney

Netflix lansează în premieră trailerul extins pentru documentarul Planeta noastră

Serialul de istorie naturală care cuprinde opt părți va fi lansat pe 5 aprilie în toată lumea

The Order: vrăji, vârcolaci şi angst adolescentin

Noul serial Netflix combină tonul sprinţar cu teme macabre

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells