Doctor Strange va lupta alături de supereroii din Avengers: Infinity War

de Cristina Grigore în 27 Sep 2016
După ce va deschide porţile magice ale universului anul acesta, personajul lui Benedict Cumberbatch rămâne în lumea Marvel

Zvonurile legate de includerea în echipa Răzbunătorilor a lui Doctor Strange se confirmă în toiul pregătirilor pentru filmările celei de-a treia producţii The Avengers (din care Inifinity War, prima parte, se va lansa în 2015), unde  supereroii Marvel fac echipă împotriva „Titanului Nebun”, Thanos.

Interpretul lui Doctor Strange, Benedict Cumberbatch, a declarat pentru Comicbook.com, că potrivirea orarului său de lucru cu al celorlalte staruri Marvel va constitui „un obstacol logistic”, însă echipa de producţie face eforturi ca acest lucru să se întâmple.

„Va fi ceva să ne aducă împreună pe toţi!”, a spus actorul. „De aceea şi este introdus acest personaj, pentru a deschide un nou capitol. Trebuie să urmăriţi această poveste pentru a vedea cum se desfăşoară noua etapă”, a mai menționat el.

Momentan, în prima linie de luptă împotriva lui Thanos (Josh Brolin), au fost plasaţi Iron Man (Robert Downey Jr.), Thor (Chris Hemsworth) şi Winter Soldier (Sebastian Stan). Li se vor alătura, potrivit unor afirmaţii ale realizatorilor, Black Widow (Scarlett Johansson), dar şi The Hulk (Mark Ruffalo).

Nu va fi însă singura intercalare a supereroilor din Infinity War. Vin Diesel a dezvăluit recent fanilor un amănunt incitant al producţiei, acela legat de includerea în echipă şi a eroilor din Guardians of the Galaxy. În plus, Captain Marvel (Brie Larson) îşi face face intrarea în Universul Cinematic Marvel odată cu Infinity War. Până atunci, vom urmări povestea lui Doctor Strange, ce intră din 4 noiembrie în cinematografele noastre.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Infinity War - Part I, Doctor Strange, Benedict Cumberbatch

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 27 septembrie 2016 10:00
”Infinity War” - prima parte se va lansa in 1018, nu in 2015 cum scrie in articol - faceti modificarea, va rog, pt. buna informare a cititorilor dvs.
spartacus pe 27 septembrie 2016 10:54
Am vrut sa spun ”2018”, nu ”1018” - scuze (din grabă)...:)))
AdrianSe pe 27 septembrie 2016 21:14
Prima si singura parte din "Infinity War". Nu mai exista 2 parti de ceva timp, filmul din 2019 apare ca si "Untitled Avengers Movie" acuma. "1018, nu in 2015" :)) Te-ai grabit sa ii critici... The irony :))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells