Diva investighează Premisa unui dezastru

de Cinemagia în 23 Aug 2019
Episoadele vor rula timp de 3 săptămâni, câte două în fiecare duminică, începând din 25 august, de la 20:00.

Vara aceasta, Diva investighează Premisa unui dezastru (Departure), într-o miniserie de 6 episoade ce urmărește dispariția misterioasă a zborului 716, un avion de pasageri, pierdut undeva deasupra Oceanului Atlantic. Episoadele vor rula timp de 3 săptămâni, câte două în fiecare duminică, începând din 25 august, de la 20:00.

Kendra Malley (interpretată de câștigătoarea premiului Emmy Archie Panjabi), un geniu în investigații, este desemnată de către mentorul său, Howard Lawson (interpretat de câștigătorul premiului Oscar Christopher Plummer), să conducă ancheta în cazul dispariției zborului 716. Kendra nu este sigură că este omul potrivit pentru o astfel de sarcină fiind încă afectată de moartea recentă a soțului său, în timp ce încearcă să fie un model pentru fiul ei vitreg. Întreaga lume urmărește cum Kendra și echipa ei muncesc contra cronometru pentru a găsi aeronava dispărută și posibilii supraviețuitori.

Fiecare indiciu nou tinde să adâncească și mai mult misterul, mărind cercul de suspecți și motivele: sinuciderea pilotului, atentat terorist, defecțiune de bord sau o crimă motivată politic. Aflată deasemenea în lupta cu forțele ce vor să deturneze ancheta, Kendra trebuie să găsească adevărul și să prevină astfel de tragedii în viitor.

Exploreaza subiecte similare:

Archie Panjabi, Christopher Plummer

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells