Disney pregăteşte un serial live-action Star Wars. De poveste se va ocupa Jon Favreau

de Cristina Grigore în 9 Mar 2018
Regizorul lui Iron Man şi The Jungle Book va fi şi producătorul executiv al serialului

Regizorul lui Iron Man este de mai multă vreme în vizorul celor de la Disney pentru regia unora dintre noile filme Star Wars, însă cum pentru acestea au fost alese nume ca J.J. Abrams,  Gareth Edwards, Rian Johnson şi Ron Howard, cineastul şi-a îndreptat atenţia către alte proiecte.

Potrivit Deadline.com, Jon Favreau are acum şansa de a se ocupa îndeaproape de universul Star Wars, căci a fost ales ca producător executiv şi scenarist al unui serial live-action Star Wars, ce va fi difuzat pe noua platfomă de streaming online pe care Disney o va lansa anul viitor.

„Jon aduce proiectului combinaţia perfectă a talentelor de producător şi scenarist”, a spus președinta Lucasfilm, Kathleen Kennedy. În plus, Favreau este şi un mare fan Star Wars – a fost chiar vocea unui personaj din Star Wars: The Clone Wars şi a apărut în recentul Solo: A Star Wars Story.

„Dacă mi-ai fi spus pe când aveam 11 ani că voi ajunge să creez poveşti în universul Star Wars, nu te-aş fi crezut pentru nimic în lume. Abia aştept să pornesc în această aventură extraordinară!”, a declarat cineastul.

Pe lângă Iron Man şi Iron Man 2, Favreau a mai regizat producţia Disney The Jungle Book (a cărei continuare a fost recent anunțată). Se află acum la cârma relansării live-action a lui The Lion King, ce va debuta în iulie 2019.  

Exploreaza subiecte similare:

iron man, Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Star Wars: The Clone Wars, Solo: A Star Wars Story, The Jungle Book, iron man 2

Alte știri din cinema

Chris Evans renunţă la Captain America după Avengers 4. Cine l-ar putea înlocui

Pe viitor, Captain America ar putea „renaşte” prin intermediul unei figuri binecunoscute fanilor

Steven Spielberg crede că filmele produse de platformele de streaming nu merită Oscarul

„Mi se pare că, odată ce ai acceptat formatul TV, [...] poţi concura la premiile Emmy, nu la Oscaruri”, a spus cineastul

Gala Premiilor Gopo - marți, 27 martie

Evenimentul care răsplătește anual performanța din filmul românesc va fi transmis în direct de la ora 20.00 pe TVR 2

Cât de puternic este Thanos? Răspunsul vine de la regizorul lui Avengers: Infinity War

Joe Russo ne oferă măsura avantajelor pe care le are villain-ul în faţa Răzbunătorilor şi a aliaţilor acestora

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells