Din Blade Runner 2049, în sequel-ul lui The Girl With the Dragon Tattoo

de Cristina Grigore în 23 Oct 2017
Actriţa Sylvia Hoeks va fi fi sora geamănă a lui Lisbeth Salander în The Girl in the Spider’s Web

Alături de Ryan Gosling şi Harrison Ford, o figură nouă a atras publicul în Blade Runner 2049. Sylvia Hoeks s-a făcut remarcată în rolul replicantei Luv, considerată antagonista centrală a filmului. Iată că actriţa de origine olandeză, în vârstă de 34 de ani, a mai primit un rol consistent. Va fi Camila, sora geamănă rea a protagonistei, Lisbeth Salander (interpretată de Claire Foy), în The Girl in the Spider’s Web, scrie Variety.com.

Pelicula, a cărei lansare a fost stabilită pentru 19 octombrie 2018, continuă franciza Millenium a celor de la Sony Pictures (după romanele de succes ale lui Sieg Larson). Filmările vor începe în luna ianuarie la Berlin şi Stockholm, cu Fede Alvarez în scaunul regizorual - cel care a înregistrat un succes major cu thriller-ul Don’t Breathe a relansat franciza Evil Dead.

Scenariul este semnat de Steven Knight, alături de Fede Alvarez şi Jay Basu. Are la bază bestseller-ul gobal ce dă şi titlul filmului, imaginat de cel care a preluat personajele centrale ale seriei într-un nou set de aventuri, scriitorul David Lagercrantz.

The Girl in the Spider’s Web va fi primul volum al seriei adaptat direct într-un film de limbă engleză. Cărţile anterioare au fost transformate direct în producţii suedeze. The Girl with the Dragon Tattoo, remake-ul Hollywood-ului din 2011 - cu Daniel Craig şi Rooney Mara - a devenit un succes internaţional al studioului Columbia Pictures, cu 230 milioane de dolari obţinuţi la box office-ul internaţional. 

Exploreaza subiecte similare:

Ryan Gosling, Harrison Ford, The Girl in the Spider's Web , Sylvia Hoeks, Claire Foy, Fede Alvarez, Daniel Craig, The Girl With the Dragon Tattoo, Rooney Mara

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells