Deadpool – cea mai bună lansare a unui film de rating R în Statele Unite

de Cristina Grigore în 15 Feb 2016
How to be single în faţa lui Zoolander 2

Mercenarul cu gura mare a cucerit publicul american în acest week-end. Cu 135 de milioane de dolari încasări, Deadpool şi-a adjudecat cel mai bun debut naţional al unei producţii de rating R. Sfârşitul de săptămână, prelungit şi azi datorită sărbătoririi de către americani a Zilei Preşedinţilor, a adus şi cele mai bune încăsări producţiei pentru această perioadă.

Lider de clasament săptămâna trecută, Kung Fu Panda 3 a coborât pe locul doi, cu 19,6 milioane de dolari încasări – potrivit BoxOfficeMojo.com. Încasările internaţionale ale animaţiei au ajuns la 256 de milioane de dolari, deloc aproape de cele peste 600 de milioane înregistrate de celelalte pelicule din serie.

Comedia How to Be Single a debutat în top pe locul trei – 18,7 milioane de dolari încasări la un buget de 38 de milioane şi un total international (până acum) de aproape 27 de milioane. Zoolander 2 intră pe locul patru, cu 15,6 milioane de dolari. Cu un total international de 24 milioane de dolari şi un buget de producţie de peste 50 de milioane, e puţin probabil ca sequel-ul să-şi recupereze, măcar, cheltuielile de producţie.

Topul cinci este încheiat de The Revenant, cu 15,6 milioane de dolari încasări. Una din producţiile favorite în cursa pentru Oscar, filmul s-a dovedit şi un success la box office, cu încasări internaţionale de 361 milioane de dolari, la un buget de producţie de 135 de milioane.

Exploreaza subiecte similare:

Deadpool, Kung Fu Panda 3, How to Be Single, Zoolander 2, The Revenant

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 15 februarie 2016 12:52
Nimic suprinzator ca Zoolander s-a dovedit un flop in box-office american si a demonstrat si catorva persoane din stafful cinemagia ca nu a fost nici o clipa un "foarte mult asteptat film de catre publicul american" (citatul nu este chiar exact dar cred ca apartine Gloriei). La ce pierderi va avea sigur nu va mai exista o partea a 3-a.

Referitor la Deadpool cred ca nici producatorii si nici cei de la Fox nu au sperat aceste cifre. Dar cumva le merita caci este un film chiar fresh!

Costirik pe 15 februarie 2016 14:25
Pentru un film de rating R sa ai incasari de 135 de milioane in primul weekend in SUA e ceva colosal.Mereu am zis ca Deadpool e cel mai complex personaj din toate benzile desenate si merita un film pe masura si un actor carismatic ca Ryan Reynolds.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells