De ce îi lipsesc Dianei sabia și scutul în noul film Wonder Woman 1984

de Gloria Sauciuc în 15 Dec 2019
Filmul va avea premiera în România pe 5 iunie 2020

În primul trailer oficial al filmului  Wonder Woman 1984 am văzut că Gal Gadot (Diana/Wonder Woman) luptă folosind un lasou iar nu celebrele ei arme - sabia și scutul. Wonder Woman apare mereu cu sabie și scut - e  o imagine aproape iconică doar că în Wonder Woman 1984 cele două accesorii lipsesc cu desăvârșire. De ce asta? Actrița Gal Gadot explică logica din spatele deciziei la Comic Con Experience (Brazilia), citată fiind de flickeringmyth.com.

„Voiam să renunțăm la sabie deoarece are ceva foarte agresiv. Cine are o sabie trebuie să o și folosească, așa că am vrut să renunțăm la asta și am simțit că nici scutul nu mai e necesar. Ea e o zeiță, poate să se lupte, este super puternică, are toate atributele necesare plus un lasou”.

Ar fi trebuit Wonder Woman să își fi păstrat sabia și scutul?

Wonder Woman 1984 îi reunește pe regizoarea Patty Jenkins cu actorii Gal Gadot (Diana Prince), Chris Pine (Steve Trevor), Ewen Bremner (Charlie) Said Taghmaoui (Sameer), Connie Nielsen (Queen Hippolyta), Robin Wright (femeia general Antiope), Lisa Loven Kongsli (Menalippe), Doutzen Kroes (Venelia) plus noi nume Kristen Wiig (Ghostbusters) în rolul Barbara Ann Minerva/Cheetah, Pedro Pascal (Game of Thrones) în rolul Maxwell Lord, și Natasha Rothwell (Love, Simon), Ravi Patel (Master of None, Grandfathered) și Gabriella Wilde (Doctor Who, Poldark) aceștia în roluri deocamdată necomunicate. 

Exploreaza subiecte similare:

Wonder Woman 1984, Gal Gadot, Chris Pine, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, Connie Nielsen, Robin Wright

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
makina1980 pe 16 decembrie 2019 03:48
" Voiam să renunțăm la sabie deoarece are ceva foarte agresiv "

As putea enumera o mie de faze cand WW literalmente mutileaza 100000 de hanch'meni. Aia nu e agresiv. Yeah right.

makina1980 pe 16 decembrie 2019 04:01
Imaginati-va stirea asa: " De ce îi lipseste lui Robocop pistolul în noul film Robocop 1984 "

" Voiam să renunțăm la pistol deoarece are ceva foarte agresiv "

Asa ca baietii de la FX mi-au dat o matura :) O ard cu matura acum pt ca nu e ofensiva. Stati aproape. In urmatorul film o sa o ard cu un ghiveci de muscate "

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells