De ce a fost încântat Hugh Jackman de rolul de voce din animaţia Missing Link

de Cristina Grigore în 2 Apr 2019
Producţia Laika Entertainment se lansează în cinematografele noastre pe 12 aprilie

Animaţia Missing Link, a studiourilor Laika, se lanseză în cinematografele noastre din 12 aprilie, cu o mulţime de actori celebri ce dau glas personajelor. Pe lângă Zoe Saldana, vocea aventurierei Adelina Fortnight şi Zach Galifianakis, vocea unui munte de blană de peste 200 de kg, se află şi Hugh Jackman, care îl interpretează pe excentricul explorator Sir Lionel Frost.

Fostul Wolverine a vorbit într-un interviu acordat PageSix.com despre personajul său şi despre cât de bucuros a fost să constate că decizia de a face parte din acest proiect stop-motion i-a adus o apreciere „specială" din partea unuia dintre copiii săi.

„Personajul meu este un aventurier, care porneşte în căutarea lui Sasquatch, Veriga Lipsă. Zach este incredibil de amuzant. Sunt foarte încântat de acest proiect şi datorită unuia dintre fii mei, care este pasionat de stop-motion-ul cu păpuşi adevărate. El este de părere că este foarte «cool» faptul că am acceptat acest poiect acum. Şi cum ambii mei copii sunt adolescenţi, nu e un lucru uşor să obţii o astfel de apreciere din partea lor!”, a spus Jackman.

În Missing Link, Dl. Link (Galifianakis) îl recrutează pe exploratorul Sir Lionel Frost (Jackman) pentru a-l ajuta să-și găsească rudele demult pierdute în tărâmul fantastic Shangri-La. După ce și aventuriera Adelina Fortnight (Saldana) li se alătură, pornesc într-o lungă călătorie pentru a-l ajuta pe dl. Link. Din distribuţie mai fac parte Emma ThompsonTimothy Olyphant şi Stephen Fry.

Exploreaza subiecte similare:

Hugh Jackman, Zoe Saldana, Zach Galifianakis, Missing Link, Emma Thompson, Timothy Olyphant, Stephen Fry

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells