David Fincher îl vrea pe Christian Bale în biopicul Steve Jobs

de Cristina Grigore în 21 Mar 2014
După Ashton Kutcher, Jobs ar putea fi interpretat de starul lui The Dark Knight Rises

Starul lui The Dark Knight Rises, Christian Bale, l-ar putea interpreta pe Steve Jobs în noul film despre viața președintelui Apple, la cârma căruia se află David Fincher, scrie The Wrap. Cineastul și-a exprimat dorința de a-l avea pe star în rolul central, însă unele știri recente sugerează chiar că aceasta este o cerință obligatorie impusă de Fincher pentru a rămâne în scaunul regizoral.

Filmul, produs de Scott Rudin și adaptat de scenaristul Aaron Sorking (ambii au colaborat cu Fincher la The Social Network), are la bază biografia acceptată a lui Jobs, scrisă de Walter Isaacson. Sony a achiziționat drepturile de producție ale cărții chiar în octombrie 2011, la numai câteva săptămâni de la moartea lui Jobs, cauzată de cancerul la pancreas.

Un film recent despre viața lui Jobs – ce a primit chiar acest titlu simplu – a fost lansat anul trecut, cu Ashton Kutcher în rolul central.

Pe Christian Bale îl vom putea vedea spre sfârșitul acestui an în Exodus, adaptarea biblică în regia lui Ridley Scott, unde starul va avea rolul lui Moise.

Exploreaza subiecte similare:

David Fincher, Christian Bale, The Dark Knight Rises, Steve Jobs, Aaron Sorkin, The Social Network, Jobs, Ashton Kutcher, Exodus, actor

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 21 martie 2014 11:45
Ce dreacu se grabesc sa faca un alt film pe un subiect care abia a fost lansat ?!?!?...
JohnnyAddams pe 21 martie 2014 16:04
"Sony a achiziționat drepturile de producție ale cărții chiar în octombrie 2011, la numai câteva săptămâni de la moartea lui Jobs, cauzată de cancerul la pancreas."
JohnnyAddams pe 21 martie 2014 16:03
Filmul e in productie, in faza de scenaristica, dinainte ca low-budget-ul "Jobs" sa fie lansat, in plus acest film scris de Aaron Sorkin (nu Aaron Sorking) urmareste intreaga viata a lui Steve Jobs. Se vorbea totusi ca Aaron Sorkin si-ar face debutul regizorial, ciudat ca Fincher va regiza, normal ca e mai bine asa, Fincher e unic, iar Sorkin e absolut fantastic la scenarii adaptate. Sunt unii scenaristi care au idei, dar nu stiu sa scoata totul sub formatul unui scenariu din propriile idei, in schimb sunt unii ca Sorkin care sunt incredibil la adaptarea unor idei deja realizate, stiu cum trebuie sa arate un scenariu bun. Legat de Christian Bale, nu m-am gandit niciodata la el, insa acum mi se pare chiar ca s-ar potrivi, alegerea cea mai buna din punctul meu de vedere este Stanley Tucci.
Rippa pe 22 martie 2014 15:48
ar fi ceva sa l vedem pe Cristian Bale inter pretandu l pe Steve Jobs, dar nu cred ca i s ar potrivi rolul...
unkn0wn pe 22 martie 2014 23:18
Biografiile sunt plictisitoare si nu au succes.
JohnnyAddams pe 23 martie 2014 18:38
Biografiile au cel mai mare succes la premiile de film, nu au succes pe plan comercial, ala e mai putin important. Prictisitoare nu sunt. Filmele bune nu sunt plictisitoare, filmele comerciale sunt.
alex_il_fenomeno pe 30 aprilie 2014 15:14
Stie regizorul ceva... Sa vedem cum se va finaliza aceasta tentativa.
conu66 pe 10 decembrie 2014 23:57
Imi este greu sa cred ca un actor harsit in block-busteruri se poate cat de cat identifica cu introvertitul Jobs ,jumatate geniu precoce ,jumatate hippiot - egocentri$t ! Si mi-e greu sa inteleg ce ar putea aduce nou acest film...ca eu m-am edificat din documentarul de pe National Geografic..La sfarsitul anilor 80 si începutul anilor 90 tipul o ia razna,isi indeparteaza toti prietenii cu care dezvoltase Apple ( numele li l-a sugerat un alt prieten de pe vremea când ,fiind hippioti mergeau la cules de mere ).Oricum ,nimeni nu-i contesta genialitatea si puterea de a crede pana la capat in ideile sale...avea insa fixurile lui :atunci când a fost diagnosticat cu cancer la pancreas ,cu toate ca era intre primii 5 bogatasi ai lumii si dona sume fabuloase ptr.domeniul medical,a ales...sa se trateze 8 luni cu produse naturiste,ceea ce i-a agravat boala ! Mai mult ca sigur,ca si Elvis,castiga mai mult acum decat in timpul vietii. Si ,apropos,vi-l inchipuiti pe super-eroul Bale fara nicio arma,inconjurat de Gigabyti,IPhone-uri,Mac-uri,etc.Jobs le scotea din buzunarul blugilor...Bale de unde ? Din masca lui Batman sau toga lui Moise ?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells