Dave Bautista, antagonist în Bond 24?

de Ştefan Dobroiu în 14 Oct 2014
Gardienii galaxiei pare să-i fi relansat cariera fostului wrestler

Dave Bautista, foarte popular anul acesta datorită rolului lui Drax the Destroyer din hitul Gardienii galaxiei, pare să aibă parte de un nou avânt în carieră: mai multe publicaţii internaţionale au anunţat că fostul wrestler îl va interpreta pe antagonistul lui James Bond în cel de-al 24-lea film al seriei, care va începe producţia la sfârşitul anului.

Conform anunţului agenţiei de casting, numele personajului este Hinx, iar aptitudinile sale fizice sunt cu totul ieşite din comun: aproape doi metri înălţime şi un fizic impunător, iată nişte caracteristici care îl descriu foarte bine pe Bautista. Interesant este că anunţul sugerează confruntări repetate între Hinx şi James Bond. După ce agentul 007 s-a luptat în ultimele filme cu villain-i organizaţionali sau cu antagonişti deloc atraşi de confruntări corp la corp, iată că Bond 24 revine la tradiţia unor Jaws şi Oddjob.

Bond 24 începe producţia la doi ani de la extraordinarul succes de casă al lui Skyfall (1,1 miliarde de dolari). Daniel Craig revine în rolul principal, cu acelaşi Sam Mendes ca regizor. Printre locaţii se numără studiourile Pinewood din Anglia, dar şi zone din Austria, oraşul Roma şi, conform unor zvonuri încă neconfirmate, deşertul marocan.

În România filmul se lansează pe 23 octombrie 2015.

Ce crezi despre alegerea lui Dave Bautista în rolul inamicului lui James Bond?

Exploreaza subiecte similare:

Dave Bautista, Daniel Craig, Bond 24, Skyfall

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells