Dakota Johnson şi Jamie Dornan vor salarii mai mari pentru continuarea lui Fifty Shades of Grey

de Cristina Grigore în 12 Mar 2015
Producţia sequel-ului este însă încercată şi de pretenţiile creative ale autoarei E.L. James

Ecranizarea romanului Fifty Shades of Grey a avut un răsunător succes la box office. Cu numai 40 de milioane de dolari pentru bugetul de producţie, studiourile Universal au obţinut încasări de peste 525 de milioane de dolari internaţional. Pelicula i-a transformat în staruri pe protagoniști, actorii Dakota Johnson şi Jamie Dornan, pentru care noul stadiu al carierei lor necesită şi o remuneraţie mai consistentă.

Conform blogului de film Indiewire, al ThePlaylist.com, cei doi au solicitat o mărire de salariu pentru următorul film al trilogiei. Cerinţa lor nu a fost întâmpinată cu entuziasm de producători, care încearcă să menţină cheltuielile de producţie la un nivel cât mai scăzut, iar partea de profit cât mai mare. „Acum este şansa lor de a primi mai mulţi bani din alte proiecte. Pentru ei, aceste roluri au fost un mare salt înainte în carieră. Sunt sigură că primesc acum o mulţime de propuneri în alte producţii”, arată producătoarea Dana Brunetti în ce direcţie ar trebui să se orienteze acum cei doi actori.

Printre actorii ce au trecut brusc la sume mult mai mari plătite pentru interpretarea lor se află şi Jennifer Lawrence. Pentru cel de-al doilea film The Hunger Games, tânăra actriţă a trecut de la 500.000 de dolari la 10 milioane de dolari. Suma s-a justificat însă datorită Oscarului primit în 2013 pentru rolul central din Silver Linings Playbook.

Fifty Shades Darker ar fi trebuit să apară anul viitor, însă unele piedici ivite în calea adaptării – printre care şi neînţelegerile de ordin creativ între autoarea E.L. James şi regizoarea filmului, Sam Taylor-Johnson – au făcut ca producţia să fie amânată. Filmările la sequel sunt programate acum să înceapă în primăvara lui 2016, pentru ca lansarea să urmeze în 2017.  Momentan însă, cei de la Universal trebuie să găsească regizorul potrivit, scenaristul, dar şi să satisfacă cerinţele lui E.L. James şi ale protagoniştilor.

Sursă foto: Glamour.com

Exploreaza subiecte similare:

Dakota Johnson, Jamie Dornan, Fifty Shades of Grey, E.L. James, Sam Taylor-Johnson, Fifty Shades Darker

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 12 martie 2015 09:55
Mi se pare normal :)) , eu as cere dublu mai ales ca vor urma probabil alte scene de sex si mai dure ...
Bayard pe 12 martie 2015 11:21
Si e la fel de normal sa fie refuzati, de ce sa le dea mai multi bani? Acum ca filmul i-a facut celebri se apuca sa santajeze? :) Au contracte semnate, sa le respecte.
luntrasu_bianca pe 13 martie 2015 19:06
Isi merita banii si foarte bine ca au cerut mai mult ca au de unde sa ceara.....Abia astept partea a 2-a.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells