Dakota Johnson despre filmările la Fifty Shades: „Să fim sinceri. Oamenii sunt dezbrăcaţi când fac sex"

de Gloria Sauciuc în 22 Ian 2017
Johnson susţine că „nu au existat inhibiţii” în timpul filmărilor cu Dornan Johson pentru Fifty Shades Darker, film ce se va lansa în România pe 10 februarie

Dakota Johnson a vorbit despre experienţa personală din timpul filmărilor scenelor fierbinţi din Fifty Shades, în cadrul unui interviu cu revista Vogue. „Să fim sinceri! În timpul scenelor fierbinţi, oamenii trebuie să fie dezbrăcaţi", a spus bruneta de 27 de ani.

De asemenea, ea a discutat despre importanţa de a avea încredere în colegul de platou, în special în scenele care implică intimitate, şi despre cum acest gen de încredere se traduce într-un joc de calitate: „Scenele de nuditate sunt interesante pentru un actor... Jamie şi cu mine am lucrat îndeaproape pentru mult timp. Nu au existat inhibiţii, am fost foarte sinceri, foarte încrezători... Însă era un pariu riscant! Dacă era un ticălos? În genul acesta de filmări măştile dispar. Nu mai ai haine ca să spună cine eşti. Nu mai ai bijuterii ca să spună câţi bani ai. Totul este rolul în sine”.

Întrebată dacă va juca în continuare scene de nuditate, Johnson glumeşte descriind că starea sânilor ei va fi elementul cheie: „Voi mai juca scene nud dacă sânii mei vor fi lăsaţi? Nu ştiu!”, deşi admite: „Probabil am o mentalitate de tip european despre lucrurile acestea. Nu-mi doresc ca într-o scenă fierbinte să văd sutiene şi lenjerie intimă. Să fim sinceri. Oamenii sunt dezbrăcaţi când fac sex".

De asemenea, ea le răspunde celor care cred că ea ar dispreţui Fifty Shades declarând că „este mândră de film” şi că „este o poveste reuşită, şi cred că este diferită”.

Filmul cu Dakota Johnson şi Jamie Dornan va avea premiera în România simultan cu Statele Unite, de Sf. Valentin, pe 10 februarie. 2017.

Exploreaza subiecte similare:

Fifty Shades Darker, Dakota Johnson, Jamie Dornan

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
schiligiu_larisa pe 23 ianuarie 2017 17:02
sf valentin e pe 14 feb :))
makomomo pe 24 ianuarie 2017 09:16
O actrita uratica si mediocra, e normal sa zica ca i-a placut goala, asa se lanseaza vedetele in ziua de azi, prin jos textila....daca nu arati ca Shakira sau ca Scarlet sau Megan si nu esti cunoscuta si ai sansa sa joci intr-un film ca asta, logic ca e perfect...pt tine...bleah :/
VIBERS pe 27 ianuarie 2017 18:14
Bine spus, ai foarte mare dreptate.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells