Cum s-a ghiftuit Alexander Skarsgård după regimul draconic pentru Tarzan

de Cristina Grigore în 30 Iun 2016
Festinul i-a fost oferit chiar de tatăl său, actorul Stellan Skarsgård

Pentru a fi în formă maximă şi a-şi defini muşchii pentru rolul din filmul Tarzan, Alexander Skarsgård nu doar că a traspirat ore bune la sală, vreme de câteva luni, însă a ţinut şi un regim sever. Limitarea în plan alimentar nu a fost tocmai pe placul actorului, care la finalul producţiei s-a bucurat de un adevărat festin, oferit chiar de tatăl său, actorul Stellan Skarsgård.

„Dieta a fost oriblă”, a declarat Alexander pentru Wenn.com. „Trebuie să-l laud pe bucătar, chiar a încercat să o facă suportabilă; este un bucătar nemaipomenit, dar a avut mâinile legate, căci a trebuit să gătească totul fără zahăr, lactate…”

„La încheierea filmărilor, am urcat în maşină şi am pornit direct spre locuinţa tatălui meu, care filma la acea vreme River, o miniserie Netflix cu producţia în Londra. Tatălui meu îi place foarte mult să gătească, aşa că m-am lăfăit patru zile pe canapea şi m-am lăsat hrănit de el! A fost cel mai incredibil week-end din viaţa mea! A inclus măduvă, mozzarella, paste, vin roşu…”, a mai povestit starul, care, în cursul „regimului pentru definire” stabilit de antrenorul său, a trebuit să consume 7000 de calorii pe zi, o dietă formată în mare parte din fripturi, cartofi şi… ridicarea greutăţilor.

„Lucrul cu Wayne la ceea ce a însemnat excelenţa în plan fizic [McGregor, antrenorul său] a fost una cea mai bună experienţă din viaţa mea. Tarzan este flexibil şi agil, se mişcă cu uşurinţă în junglă şi nu arată ca un bodybuilder. Aşa că, chiar dacă scopul era să iau câteva kilograme, trebuia să arăt atletic, nu gras”, a mai explicat Skarsgård.

Exploreaza subiecte similare:

Alexander Skarsgård, actor, Stellan Skarsgård, The Legend of Tarzan

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells