Crossing Lines/Poliţişti fără frontiere, din 24 septembrie

de Gloria Sauciuc în 23 Aug 2013
Sezonul 1 al serialului va fi difuzat de AXN din 24 septembrie, în fiecare zi de marţi, de la ora 22:00

Crossing Lines/Poliţişti fără frontiere înfățișează o unitate specială de investigații mandatată de Curtea Internaţională împotriva Criminalităţii să investigheze crime transfrontaliere în serie, să-i prindă pe criminali şi să-i aducă în faţa justiţiei.  Filmată în Franţa şi Cehia, Crossing Lines este o producţie ce prezintă şi rezolvă cazuri de crimă în cadrul aceluiaşi episod şi înfăţişează activitatea Curţii Internaţionale împotriva Criminalităţii (ICC), o instituţie europeană specializată în investigarea crimelor transfrontaliere.

O echipă internaţională formată din detectivi de elită se reuneşte pentru a prinde criminalii şi a-i aduce în faţa justiţiei… ia naştere FBI-ul european. Serialul se bucură de o distribuţie de excepţie din America şi Europa, cu Donald Sutherland (The Italian Job, The Hunger Games), Marc Lavoine (The Good Thief), William Fichtner (Black Hawk Down, Prison Break), Tom Wlaschiha (Game of Thrones), Gabriella Pession (Capri, Rossella), Richard Flood (Three Wise Women), Genevieve O’Reilly (The Matrix: Reloaded) şi Moon Dailly (Commissaire Magellan, OSS 117: Lost in Rio). Poliţiştii entuziaşti, reuniţi din tot spaţiul Uniunii Europene şi conduşi de Căpitanul Louis Daniel, o legendă a Poliţiei Naţionale Franceze, întruchipează o istorie diferită, cu o personalitate aparte, dând astfel naştere unei poveşti complexe.

Crossing Lines este al 3-lea serial dramă comandat de Sony Pictures Television (SPT) Networks pentru reţeaua sa globală de canale de televiziune, inclusiv AXN, în toate cele 81 de ţări în care este prezentă. Asta după ce în 2012 SPT Networks comanda Firma, apoi, pentru mijlocul lui 2013, serialul Hannibal.

 „Crima internaţională a fost dintotdeauna o problema greu de rezolvat”, spune Ed Bernero, cel care a creat şi dezvoltat serialul. „Numărul acestor crime a crescut într-o lume în care suntem cu toţii interconectați şi care permite criminalilor un acces sporit la acţiuni ilegale bazate pe tehnologie de ultimă oră. Însă legile nu oferă sprijin pentru investigațiile transfrontaliere, de cele mai multe ori oferindu-le avantaj criminalilor. Echipa unica din Crossing Lines va avea autoritatea de a investiga aceste crime, oferind telespectatorilor din toata lumea un nou serial dramă intens şi plin de suspans”.

Crossing Lines, drama procedurală avangardistă, a fost selectată să ruleze la debutul Ceremoniei de Deschidere a celei de-a 53-a ediție a festivalului de televiziune de la Monte Carlo în luna iunie a acestui an.

Exploreaza subiecte similare:

Crossing Lines, Donald Sutherland, Marc Lavoine, William Fichtner, Tom Wlaschiha, Gabriella Pession, Richard Flood, Moon Dailly

Alte știri din cinema

Jupiter's Legacy: cum faci ordine într-o lume dezlănţuită?

Serialul cu supereroi este disponibil pe Netflix din 7 mai

Noul spot TV cu Loki promite o călătorie cu senzaţii tari

Serialul semnat de către Kevin Feige şi de studiourile Marvel va duce lucrurile la nivel cosmic pe măsură ce Zeul Neascultării - Loki (Tom Hiddleston) - intră în centrul acţiunii

Jupiter's Legacy, o "obsesie timp de trei ani şi jumătate"

Iată ce are de spus Mark Millar despre serialul cu supereroi Jupiter's Legacy

Armată de drone pentru promovarea action-ului Without Remorse

Filmul cu Michael B. Jordan a avut parte de o promovare inedită din partea Amazon

Părerea ta

Spune-ţi părerea
vladimir84 pe 23 august 2013 11:10
Foarte bun serialul. Din pacate nu s-a anuntatinca seria a 2-a.
alex_il_fenomeno pe 29 august 2013 16:10
Pare sa merite...Sper sa am ocazia sa il urmaresc si eu.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells