Cristina Flutur, în mini-seria TF1 Resistance

19 Mai 2014
Actriţa din După dealuri interpretează o membră a Rezistenţei franceze în Al Doilea Război Mondial

Cristina Flutur interpretează rolul Cristinei Boico, evreică studentă la Sorbona, implicată în acţiunile Rezistenţei Franceze în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în miniseria-eveniment Resistance, produsă pentru TF1 de Alain Goldman şi regizată de David Delrieux şi Miguel Courtois. Mini-seria are şase episoade şi va fi lansată în Franţa luni, 19 mai 2014.

Mini-seria este considerată eveniment deoarece în 2014 se sărbătoresc 70 de ani de la eliberarea Parisului de sub ocupaţie nazistă şi este pentru prima dată când celebrul Alain Goldman produce un serial de televiziune. Resistance este cel de-al doilea proiect de film în care este implicată Cristina Flutur, după ce în 2012 a interpretat rolul Alinei Ringhiş în După dealuri, lungmetrajul lui Cristian Mungiu care le aduce lui Flutur şi partenerei ei Cosmina Stratan, Premiul de Interpretare Feminină la Cannes în 2012. Rolul din miniseria TV este primul rol în limba franceză al actriţei.

Rezistance spune povestea unor tineri din clase sociale diferite, care au ajutat la realizarea mişcării de Rezistenţă împotriva ocupanţilor nazişti şi releului de colaboratori al acestora, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Unele personaje sunt fictive, create de scenaristul Dan Franck, însă apar şi multe personaje care au existat în realitate, cum este şi Cristina Boico.

Din distribuţie fac parte actori îndeosebi francezi şi belgieni, printre care celebrii Fanny Ardant, Richard Berry şi Isabelle Nanty. Filmările au avut loc în perioada 2013-2014, în sudul Franţei, la Bordeaux şi Paris.

Exploreaza subiecte similare:

Cristina Flutur, După dealuri, Alain Goldman, actor

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells