Covorul roşu se întinde seara aceasta pentru Love Building

de Cinemagia în 13 Sep 2013
Premiera de gală a filmului va avea loc de la ora 19.30, la CinemaPRO

Pentru echipa Love Building seara de vineri, 13 septembrie este una cu totul specială, pentru că reprezintă mult așteptatul moment al premierei de gală a filmului, care va avea loc cu începere de la ora 19.30, la CinemaPRO.

Dacă Dragoș Bucur, Dorian Bogută și Alexandru Papadopol au mai trecut prin emoțiile unei premiere cinematografice, nu același lucru se poate spune despre cei 31 de actori debutanți, cursanți ai școlii Actoriedefilm.ro, care vor participa pentru prima dată în cariera lor la un eveniment de o asemenea amploare.

Şi pentru echipa din spatele camerei de filmare se anunță o seară importantă. Iulia Rugină va marca vineri seara debutul său oficial în lungmetraj și îi vor fi alături directorul de imagine Marius Iacob, Laura Lăzărescu, responsabila de sunetul filmului, precum și scenaristele Ana Agopian și Oana Răsuceanu.

Printre celebritățile care vor saluta premiera Love Building se numără nume cu rezonanță din lumea filmului, în frunte cu: maestrul Mircea Albulescu, Dan Chisu, Mirela Oprisor, Mimi Brănescu, Radu Gabrea, Marian Crișan și Radu Muntean.

De la evenimentul de vineri nu vor lipsi nici vedetele tv: Amalia Enache, Dana Rogoz, Adela Popescu, Andreea Raicu, Alina Chivulescu, Elvira Deatcu, Mircea Solcanu și Albertina Ionescu, vor atrage cu siguranță multe priviri la premiera de gală a filmului Love Building.

Din 13 septembrie, Love Building va putea fi vizionat în cinematografele din toată țara fiind distribuit de MediaPro Distribution.

Exploreaza subiecte similare:

Love Building, Dragoş Bucur, Dorian Boguţă, Alexandru Papadopol, Iulia Rugină, Marius Iacob, Laura Lăzărescu, Ana Agopian, Oana Răsuceanu, Mircea Albulescu, Dan Chişu, Mirela Oprişor, Mimi Brănescu, Radu Gabrea, Marian Crişan, Radu Muntean, Dana Rogoz, Adela Popescu, Andreea Raicu, Alina Chivulescu, Elvira Deatcu

Alte știri din cinema

Ramon: comedie absurdă sau fiasco narativ?

În ultimul film al lui Jesús del Cerro, Pavel Bartoș interpretează un țăran viticultor sărac cu duhul, dar bogat în peripeții

Cristina Jacob, despre noul ei film în engleză: „Bătăile inimii nu au nevoie de nicio traducere”

„Filmul acesta e pentru publicul din România, tot atât cât este pentru publicul de oriunde. Vorbim despre sentimente și relații în care ne regăsim cu toții”, mai spune regizoarea

Stranger Things, cel mai vizionat serial pe streaming în 2022

Spectatorii din Statele Unite au petrecut un echivalent a 19,4 milioane de ani pe platformele de streaming...

Pe fondul unui peisaj violent și plin de figuri periculoase, serialul polițist Marion, din 2 februarie

Povestea este bazată pe seria de 15 romane despre Comisarul Marion, semnată de Danielle Thiéry - una dintre primele femei din istoria poliției franceze care a devenit comisar, în 1976

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 19 septembrie 2013 16:41
O primire cum nu se poate mai buna pentru un film care promite enorm.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells