Condamnat la moarte pentru trafic de seriale!

de Ştefan Dobroiu în 25 Nov 2021
Piratarea serialului Squid Game a dus la pedeapsa capitală pentru un bărbat din Coreea de Nord

Un bărbat care a introdus în Coreea de Nord versiuni piratate ale superhitului Netflix Squid Game a fost condamnat la moarte de instanţele ţării totalitare, anunţă Variety citând agenţia de presă Radio Free Asia. Bărbatul va fi executat prin împuşcare.

Traficantul a fost prins după ce mai mulţi studenţi au fost surprinşi urmărind Squid Game. Şi studenţii au fost aspru pedepsiţi: "Studentul care a cumpărat dispozitivul de stocare a primit închisoare pe viaţă, iar alţi şase studenţi care au urmărit serialul au fost condamnaţi la cinci ani de muncă silnică", anunţă Radio Free Asia. De asemenea, profesorii şi administratorii unităţii de învăţământ unde a avut loc fapta au fost concediaţi şi repartizaţi să muncească în mine izolate.

În decembrie 2020, Coreea de Nord a adoptat o lege pentru "Eliminarea opiniilor şi actelor culturale reacţionare", lege care interzice categoric introducerea în ţară şi diseminarea de filme, piese de teatru, muzică şi cărţi provenind din alte ţări. În luna aprilie a acestui an, un bărbat a fost executat public pentru trafic de dispozitive de stocare conţinând producţii sud-coreene.

Exploreaza subiecte similare:

Squid Game

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
into_the_labyrinth pe 27 noiembrie 2021 02:48
Mă tem că cuvântul ”absurd” este mult prea nesemnificativ pentru o asemenea sentinţă. Este pur şi simplu incredibil, la noi aşa ceva ar fi luat drept o glumă, dar din păcate nu este o glumă. Nu am cuvinte, eu personal nu fac politică aproape deloc, dar pentru aşa ceva nu am cuvinte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells