Comedie ireverenţioasă, filmul care a făcut-o star pe Jennifer Lopez şi multă acţiune, joi la TV

de Ştefan Dobroiu în 1 Iul 2020
Ace Ventura: Un nebun în Africa, Selena şi Scăpați de Smart, în program

Ace Ventura: When Nature Calls/Ace Ventura: Un nebun în Africa (1995)
AMC, 18:15
25 de ani au trecut de la premiera acestui film care i-a consolidat cariera lui Jim Carrey la Hollywood, după fabulosul an 1994, când actorul apăruse în trei superhituri de casă: primul Ace Ventura, Tăntălăul şi gogomanul şi Masca. Extrem de apreciat de către publicul larg în epocă (încasări de şapte ori mai mari decât bugetul), Un nebun în Africa poate fi privit acum cu alţi ochi. Este extrem de greu de crezut că un film similar ar mai putea fi realizat în prezent, cu umorul său ireverenţios până la limită.

Selena (1997)
TV1000, 19:25
Acum 23 de ani mai nimeni nu auzise de Jennifer Lopez, dar totul s-a schimbat după acest emoţionant film biografic despre cântăreaţa Selena Quintanilla, ucisă la doar 23 de ani de chiar şefa fan clubului ei. Considerată alegerea perfectă pentru rol, Lopez a devenit prima actriţă latino remunerată cu un milion de dolari pentru un singur film. O nominalizare la Globul de Aur pentru Lopez şi faptul că filmul nu se sfieşte să abordeze şi teme precum rasismul sunt o recomandare în plus pentru o seară alături de Selena.

Get Smart/Scăpați de Smart (2008)
Pro Cinema, 20:30
Un hit al lui 2008, comedia de acţiune inspirată de serialul omonim din anii '90 ne-o arată pe Anne Hathaway dându-i replica lui Steve Carell. Cei doi interpretează agenţi dintr-o organizaţie de spionaj care intră într-o mulţume de buclucuri, mai ales din cauza incompetenţei, a delăsării sau a bunătăţii protagonistului. Get Smart poate să nu fie pe gustul tuturor, cu modul cum amestecă mai toate locurile comune ale parodiilor cu spioni, de la villaini ruşi la explozii, dar ar putea fi o metodă agreabilă de petrecere a serii de joi.

Ce alt film de joi vei vedea la TV?

Exploreaza subiecte similare:

Get Smart, Selena, Ace Ventura: When Nature Calls, jennifer lopez, Steve Carell, Anne Hathaway, Jim Carrey

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells