Colin Trevorrow, indiciu captivant despre noul Jurassic Park

de Cristina Grigore în 16 Aug 2013
Cineastul a subliniat că vom face cunoştinţă cu un nou şi incitant dinozaur, „nemaipomenit”

Regia lui Jurassic Park IV i-a revenit nu demult lui Colin Trevorrow, cel care a adus pe marile ecran una dintre cele mai bune comedii ale lui 2012, Safety Not Guaranteed. Cum lansarea filmului a fost amânată pentru vara lui 2015, producătorii au acum suficient timp pentru realizarea şi promovarea anticipatului sequel, însă fanii seriei sunt nerăbdători să afle cât mai multe despre cum va fi filmul.

Într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri susţinută de un blog al fanilor lui Jurassic Park – JP Forever – Trevorrow a menţionat totuşi un fapt interesant legat de dinozaurul său preferat din film.

„Avem unul nou acum şi e chiar grozav. Nu am să vă spun prea multe despre el, dar… este nemaipomenit, de-a dreptul terifiant”, a explicat el.

„Cred că şi Jack Horner [unul din membri echipei de producţie a francizei] a spus ceva asemănător…  Şi mi se pare evident că favoritul tuturor de până a fost T-Rex, chiar are ceva legendar acest animal”, a mai menţionat cineastul, care a ţinut de asemenea să menţioneze că varianta de scenariu a lui Jurrasic Park 4 despre care se vorbeşte acum pe internet – în care uriaşele animale din captivantul parc de distracţii au fost „îmblânzite” şi vor face echipă cu oamenii pentru a-l opri pe terifiantul dinozaur scăpat de sub control – nu este tocmai cea reală şi nu trebuie luată ca atare.

Filmările 3D la Jurassic Park 3D vor începe imediat ce Trevorrow va încheia lucrul la scenariu.

Exploreaza subiecte similare:

Jurassic Park IV, Colin Trevorrow, Safety Not Guaranteed

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Părerea ta

Spune-ţi părerea
vladimir84 pe 16 august 2013 22:08
E clar ca trebuie sa fie ceva nou si spectaculos pentru a se putea lupta la box office cu ploaia de filme SF imbibate cu efecte speciale .
alex_il_fenomeno pe 24 august 2013 13:42
O mica mediatizare subtila....Sa vedem filmul :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells