Clipuri și postere noi din Urzeala Tronurilor

de Gloria Sauciuc în 28 Feb 2015
Autorul romanelor, George R.R.Martin, dezvăluie că unele personaje vor muri în mod neaşteptat în următorul sezon

Ultimul sezon, al 5-lea, din Game of Thrones este aproape de premiera pe HBO, aşa că televiziunea a accelerat puţin producţia fantasy-ului. Un trailer oficial al sezonului 5 a fost lansat online. HBO a făcut publică, de asemenea, şi o galerie de imagini ale viitorului sezon, în care apar atât personaje noi, cât şi personaje binecunoscute.

Cât priveşte personajele, Sophie Turner (Sansa Stark), comentează relaţia personajului ei cu Petyr „Littlefinger” Baelish (Aidan Gillen) în sezonul 5, iar Isaac Hempstead-Wright confirmă că Bran Stark nu va mai apărea. În plus, autorul romanelor, George R.R.Martin, dezvăluie că unele personaje vor muri în mod neaşteptat în următorul sezon. HBO a dat publicităţii două clip-uri ale următorului sezon, în care apar personajele Jon Snow (Kit Harington) şi Mance Rayder (Ciaran Hinds), ca şi Brienne of Tarth (Gwendoline Christie) şi Podrick Payne (David Portman). în plus, Collider publica un nou poster al sezonului 5 în care apare Tyrion Lannister (Peter Dinklage) şi unul dintre dragonii care îi aparţin lui Daenerys Targaryen (Emilia Clarke).

Evenimentele prezentate în trailere par să urmeze îndeaproape finalul sezonului 4, în care Brienne se luptă cu The Hound (Rory McCann), iar Jon îl prinde pe Mance. În plus, noul poster face referire la Tyrion care scapă din Debarcaderul Regelui la finalui sezonului 4, fugind peste mare în Oraşele Libere, ceea ce îl aduce mai aproape de Daenerys şi de dragonii ei. Spre deosebire de poster, care nu face decât să dea indicii despre o posibilă evoluţie a personajului Tyrion în următorul sezon, trailerele chiar dezvăluie, parţial, scene din sezonul 5, probabil din primul episod.

Totuşi, fragmentele nu oferă suficiente indicii cu privire la ce vor face Brienne sau Jon în următorul sezon, mulţumindu-se doar să reamintească unde au rămas personajele la finalul sezonului 4, sugerând ce aşteptări merită să fie vizavi de sezonul 5 care va avea premiera în aprilie.

Alte știri din cinema

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 1 martie 2015 10:00
E foarte tare posterul acela cu dragonul lui Daenery si Tyrion Lannister ;) , accentueaza marimea si gigantismul cat si diferentele intre cei doi ;) ... Sunt sigur ca si acest sezon 5 va fi spectaculos si nu trebuie sa il ratati !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells