Cinemagia lansează serviciul de mobile ticketing în primul multiplex din Sibiu

de Cinemagia în 27 Nov 2019
Simplu și rapid: primesti pe SMS biletul electronic

Cinemagia lansează vânzarea de bilete electronice în primul multiplex din Sibiu. CineGold, cea mai nouă destinație de entertainment din Sibiu, va beneficia - așadar - de cea mai rapidă tehnologie de achiziționare de bilete. Intrarea la film se face imediat, fără stat la coadă, doar prin verificarea unui QR cod primit prin sms.

CineGold - Sibiu se află în Promenada Mall (Strada Lector, nr 1-3A) şi dispune de 9 săli, însumând 1400 de locuri. Sibienii pot achiziţiona în avans bilete la mult-aşteptatele Star Wars: The Rise of Skywalker şi Jumanji: The Next Level, pentru a-şi asigura de pe acum locuri în sală.

Săptămâna aceasta rulează în avanpremieră la CineGold - Sibiu action-ul Charlie's Angels, plus comediile Jexi și Playing with Fire. Frozen 2, Doctor Sleep, The Grand Challenge: Le Mans '66, Bătălia de la Midway, Last Christmas sunt - de asemenea - în program.

Cum functionează sistemul de mobile ticketing al Cinemagia

Puteți consulta programul cinematografelor de pe cinemagia.ro in aplicatia mobila Cinemagia, după care alegeți filmul la care vreți să cumpărati bilet. Pașii sunt rapizi după ce v-ați hotărat asupra filmului: dați click pe butonul „Cumpără bilet!” și alegeți tipul și numărul de bilete. Alegeți locurile dorite din sală de cinema. Cele disponibile sunt reprezentate cu verde pe schema sălii.

În cazul plătii cu cardul, veți fi redirecționat către LibraPay, partenerul nostru, unde veți putea introduce datele cardului bancar. Nu se percepe niciun comision la plată. După acești pași veți primi pe SMS biletul electronic însoțit de linkul către codul QR corespunzător. Nu mai trebuie decât să prezentați codul biletului Cinemagia la intrarea în sala de cinema.

În cazul plătii prin Vodafone sau Orange, contravaloarea biletelor se va regăsi direct pe factură sau se va scădea din creditul pre-plătit al cartelei. Acesta este și motivul pentru care prețul biletelor apare în euro, standardul de plată al Vodafone și Orange.

Exploreaza subiecte similare:

Charlie's Angels, Jexi, Playing with Fire, Star Wars: The Rise of Skywalker, Jumanji: The Next Level, Frozen II, Doctor Sleep, The Grand Challenge: Le Mans '66, Midway, Last Christmas

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

jinglebells