Cinemagia lansează serviciul de mobile ticketing în primul multiplex din Sibiu

de Cinemagia în 27 Nov 2019
Simplu și rapid: primesti pe SMS biletul electronic

Cinemagia lansează vânzarea de bilete electronice în primul multiplex din Sibiu. CineGold, cea mai nouă destinație de entertainment din Sibiu, va beneficia - așadar - de cea mai rapidă tehnologie de achiziționare de bilete. Intrarea la film se face imediat, fără stat la coadă, doar prin verificarea unui QR cod primit prin sms.

CineGold - Sibiu se află în Promenada Mall (Strada Lector, nr 1-3A) şi dispune de 9 săli, însumând 1400 de locuri. Sibienii pot achiziţiona în avans bilete la mult-aşteptatele Star Wars: The Rise of Skywalker şi Jumanji: The Next Level, pentru a-şi asigura de pe acum locuri în sală.

Săptămâna aceasta rulează în avanpremieră la CineGold - Sibiu action-ul Charlie's Angels, plus comediile Jexi și Playing with Fire. Frozen 2, Doctor Sleep, The Grand Challenge: Le Mans '66, Bătălia de la Midway, Last Christmas sunt - de asemenea - în program.

Cum functionează sistemul de mobile ticketing al Cinemagia

Puteți consulta programul cinematografelor de pe cinemagia.ro in aplicatia mobila Cinemagia, după care alegeți filmul la care vreți să cumpărati bilet. Pașii sunt rapizi după ce v-ați hotărat asupra filmului: dați click pe butonul „Cumpără bilet!” și alegeți tipul și numărul de bilete. Alegeți locurile dorite din sală de cinema. Cele disponibile sunt reprezentate cu verde pe schema sălii.

În cazul plătii cu cardul, veți fi redirecționat către LibraPay, partenerul nostru, unde veți putea introduce datele cardului bancar. Nu se percepe niciun comision la plată. După acești pași veți primi pe SMS biletul electronic însoțit de linkul către codul QR corespunzător. Nu mai trebuie decât să prezentați codul biletului Cinemagia la intrarea în sala de cinema.

În cazul plătii prin Vodafone sau Orange, contravaloarea biletelor se va regăsi direct pe factură sau se va scădea din creditul pre-plătit al cartelei. Acesta este și motivul pentru care prețul biletelor apare în euro, standardul de plată al Vodafone și Orange.

Exploreaza subiecte similare:

Charlie's Angels, Jexi, Playing with Fire, Star Wars: The Rise of Skywalker, Jumanji: The Next Level, Frozen II, Doctor Sleep, The Grand Challenge: Le Mans '66, Midway, Last Christmas

Alte știri din cinema

Primul trailer No Time to Die. Final de serie Bond în stil mare pentru Daniel Craig

Filmul se va lansa în cinematografele noastre pe 10 aprilie

Scarlett Johansson era să rateze rolul din MCU. Cine ar fi trebuit să fie Black Widow

Filmul Black Widow va intra în cinematografele noastre pe 1 mai 2020

Filmele lunii decembrie

Decembrie este cea mai polarizată lună a anului în cinematografe

Un nou film Planeta Maimuțelor este în lucru, cu regizorul seriei Maze Runner la cârmă

Ultimul film din serie, War for the Planet of the Apes, a fost lansat în 2017

jinglebells