Cincizeci de umbre întunecate. Primul Clip extins, în exclusivitate

de Gloria Sauciuc în 30 Ian 2017
Christian are nevoie de Anastasia în viața lui, aflăm din primul material video extins, dar ea e tulburată de trecutul bărbatului

Fifty Shades Darker are premiera pe 10 februarie în cinematografele noastre iar producătorii lansează în mediul online primul featurette cu declarații ale actorilor și secvențe din film, etichetat ca thriller psihologic. Cititorii Cinemagia văd clipul în exclusivitate.

Dakota Johnson declară că „primul film a fost ca o trezire și că acest film devine mai elaborat și mai plin de tensiune”. Anastasia Steele revine în acest clip cu replica-tagline a acestui al doilea film: „De data aceasta, fără reguli, fără pedepse și gata cu secretele!”.

Scriitoarea britanică E L James declară că în Cincizeci de umbre întunecate „se întâmplă atât de multe.  Avem aceste personaje noi, și le vedem dezvoltându-se”.

Eric Johnson îl joacă pe Jack Hyde, aparent șeful ideal, dar care se va dovedi el însuși o amenințare. Actorul dezvăluie că „Există multă senzualitate în film și asta nu doar în dormitor”.

Regizorul James Foley vorbește despre o dublă amenințare - cea psihologică, pe de o parte și cea fizică, viețile protagoniștilor fiind în pericol.

Bella Heathcote joacă o femeie frumoasă din trecutul lui Gray: „Iubesc latura thriller și elementul de pericol. Devine din ce în ce mai întunecat”. Dakota Johnson concluzionează „În cele din urmă, e o poveste de dragoste epică. Unul dintre ei are dorințe foarte întunecate iar celălalt trebuie să le găsească în sine pentru că se iubesc atât de profund”...

Intimidată de gusturile speciale şi secretele întunecate ale tânărului şi frumosului om de afaceri Christian Grey, Anastasia Steele se desparte de acesta şi îşi începe cariera la o editură din Seattle. Însă dorul de Christian o urmăreşte neîncetat, iar atunci când acesta îi propune un nou „contract", Anastasia nu poate rezista. Ei reîncep relaţia, iar Anastasia află mai multe despre trecutul chinuitor al iubitului ei pervertit, provocator şi măcinat de frământări. În timp ce Christian se luptă cu demonii săi interiori, Anastasia este nevoită să se confrunte cu furia şi invidia unei femei care a făcut parte din trecutul lui Grey şi trebuie să ia cea mai importantă decizie din viaţa sa.

Exploreaza subiecte similare:

Fifty Shades Darker, Dakota Johnson, Eric Johnson, James Foley, Bella Heathcote

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells