Chronicle, surpriza anului trecut, va avea o continuare „foarte întunecată”

de Cristina Grigore în 10 Apr 2013
Scenaristul Max Landis a confirmat sequel-ul şi a vorbit despre piedicile producţiei

Studiourile 20th Century Fox au fost surprinse să constate, anul trecut, că una din producţiile lor, thriller-ul SF Chronicle, a obţinut la box-office 126 de milioane de dolari internaţional cu numai 12 milioane investite în buget. Drept urmare, o continuare a peliculei era de neocolit, însă îngrijorările producătorilor vizavi de calitatea sequel-ului au frânat într-atât dezvoltarea acestuia, încât s-au transformat chiar în zvonuri potrivit cărora nu va mai fi realizat.

Iată însă că scenaristul lui Chronicle, Max Landis, a venit cu detalii noi într-un interviu acordat IGN.com. Potrivit acestuia „Chronicle 2 se află acum într-un punct foarte interesant. E pe cale de a fi realizat”, a confirmat el. „Însă când ai un film atât de bun precum Chronicle şi atât de profitabil, lucrurile au tendinţa să se mişte mai greu. Există o mulţime de voci care intervin şi spun ‚Aşa ar trebui să fie sequel-ul’ pentru că există aşteptări mai mari şi o teamă mai mare de eşec. Exact asta se întâmplă în acest moment cu Chronicle 2”, a explicat Landis.

Scenaristul a mai spus şi că unul din zvonurile potrivit căruia studioului nu i-a plăcut prima sa variantă de scenariu pentru continuare sunt false. „S-a spus că cei de la 20th Century Fox nu au agreat scenariul meu. Ba le-a plăcut scenariul. Doar că este un scenariu foarte întunecat”, a spus el. „Întrebarea care se pune acum este ‘Cum facem ca toate părţile implicate să ajungă la un compromis şi să obţinem totuşi ceea ce dorim?’. Este vorba despre un proces foarte anevoios”, a mai menţionat regizorul.

Exploreaza subiecte similare:

Chronicle, Max Landis

Alte știri din cinema

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 10 aprilie 2013 09:28
daca se ridica la nivelul primului....atunci va fi un nou succes.......sper ca se va face
AndreBlack pe 10 aprilie 2013 10:31
Ce bine . De-abia astept . Primul a fost un film foarte fain .
keops pe 10 aprilie 2013 11:16
:D
alex_il_fenomeno pe 7 mai 2013 18:14
Prima a fost destul de sumbra...se poate si mai si?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells