Christian Bale renunţă la Enzo Ferrari din cauza problemelor cu greutatea

de Ştefan Dobroiu în 17 Ian 2016
Zecile de kilograme în plus necesare pentru a-l interpreta pe industriaş i-ar pune actorului sănătatea în pericol

Christian Bale, pe care îl vom vedea luna aceasta în The Big Short, comedia financiară ce i-a adus o nominalizare la Oscar, renunţă la rolul principal din Enzo Ferrari, film biografic despre viaţa fondatorului celebrei mărci de automobile. Motivul deciziei lui Bale de a nu mai juca în următorul proiect al lui Michael Mann sunt grijile legate de kilogramele pe care actorul ar trebui să le câştige pentru a-l interpreta pe durduliul industriaş auto.

Celebru pentru rolurile în care a slăbit foarte mult (pentru Maşinistul greutatea actorului a scăzut până la doar 60 de kilograme, Bale aproape dublându-şi, în doar şase luni, numărul de kilograme pentru interpretarea lui Batman), Bale are experienţa acestor fluctuaţii drastice ale gabaritului, dar consideră că o nouă îngrăşare i-ar putea pune în pericol sănătatea. Actorul s-a îngrăşat anii trecuţi pentru rolul din American Hustle/Ţeapă în stil american (foto).

Cei de la slashfilm comentează că plecarea actorului pune în pericol proiectul lui Mann, care ar trebui să înceapă filmările în această primăvară. Puţine sunt numele la fel de celebre la Hollywood ca al lui Bale care să bifeze şi numărul de kilograme ale lui Ferrari, iar un actor apreciat dispus să se îngraşe atât de mult şi atât de repede va fi foarte greu de găsit. Sunt mari şanse ca filmările să fie amânate.

Inspirat de volumul biografic "Enzo Ferrari, The Man, The Cars, The Races", filmul va retrasa aventuroasa viaţă a lui Ferrari, al cărui nume este purtat de unele dintre cele mai rapide maşini de pe glob, portdrapel al unui adevărat imperiu automobilistic.

Exploreaza subiecte similare:

The Big Short, Christian Bale, Michael Mann, The Machinist, American Hustle

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells