Christian Bale nu va reveni ca Batman nici în Justice League

de Cristina Grigore în 2 Iul 2013
Cel mai iubit Batman, definitiv retras din rol, îşi aşteaptă înlocuitorul

Regizorul lui Man of Steel, Zack Snyder, a spus recent că personajul Batman din trilogia The Dark Knight nu este acelaşi cu cel din universul lui Superman şi al lui Justice League. Cum vom avea de-a face cu un nou Batman, fanii şi presa au speculat că vom avea şi un alt actor în rolul îndrăgitului supererou, teorie confirmată recent de Christian Bale, într-un interviu acordat recent site-ului Entertainment Weekly.

„Am fost nemaipomenit de norocoşi să putem face trei filme Batman. Este suficient. Haideţi să nu fim lacomi. Nu ştiu nimic despre Justice League. Nu am discutat cu nimeni despre asta. Am înţeles însă că se va face un film Justice League, asta-i tot. Vorbim despre o torţă care trebuie înmânată acum de un actor altui actor. Aşa că abia aştept să apară altcineva care să îmi ia locul”, a spus Bale.

Conform informaţiilor obţinute de către publicaţiile de specialitate, un film Man of Steel 2 este în lucru şi urmează să fie lansat în 2014, fiind urmat apoi, în 2015, de Justice League. Starul lui Man of Steel însă, Henry Cavill, este de părere că lucrurile nu ar trebui grăbite şi că este nevoie mai întâi de un nou film Batman, precum şi de pelicule care să-i facă publicului cunoștință cu Flash şi Wonder Woman înainte de lansarea lui Justice League.

Exploreaza subiecte similare:

Man of Steel, Zack Snyder, The Dark Knight, Christian Bale, Justice League, Henry Cavill

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 2 iulie 2013 09:15
Cred ca e bine sa nu se grabeasca cu un alt Batman.
cristi23 pe 2 iulie 2013 11:39
ai dreptate
aavramescu23 pe 2 iulie 2013 10:00
Mi se pare correct. Daca grabesc productia nu stiu ce success va avea. Au vazut ce success a avut Avengers. Dar totul a fost gandit. Toate personajele le stiai pt ca au fost facute filme cu ele
cristi23 pe 2 iulie 2013 11:39
sunt de acord cu voi
cristi23 pe 2 iulie 2013 11:41
e mare pacat ca bale nu va mai fi batman........insa inteleg ca vine o vreme in care trebuie sa mergi mai departe si astfel sa dai mantia altcuiva........
cat priveste filmul justice league......si eu sunt de parere ca nu ar trebui sa se grabeasca........poate ca ar trebui ceva filme in care personajele din jl sa fie prezentate.......

Cinefilul007 pe 2 iulie 2013 12:28
"Haideţi să nu fim lacomi." Din pacate, Christian, chiar asta se intampla, sunt lacomi. Oamenii sunt nerabdatori sa arunce cu bani, iar producatorii au buzunarele larg deschise... Pacat, DC incepe sa semene cu Marvel.
Andrey92 pe 2 iulie 2013 13:40
Henry Cavill pe langa faptul ca e un actor destul de bun mai este si inteligent. Mari vorbe insa producatorii se vor caca pe ele. :)) Cu totii stim deja cum vor decurge lucrurile.
deadlord pe 2 iulie 2013 15:25
Pacat... Christian Bale este cel mai bun Batman, dupa parerea mea si era interesant sa ii vedem pe Bale si Henry Cavill in acelasi film, si mai ales in rolurile celor doi supereroi.
darayawaus pe 7 iulie 2013 20:09
Doi actori englezi in rolurile celor mai iubiti doi supereroi americani!? Hm... Chiar ca era de vazut.
catajedi pe 2 iulie 2013 18:50
putin probabil sa fie lansat o continuare la Man of Steel anul viitor. Pentru un film de acest nivel este nevoie de mai mult timp pentru filmari si desigur post-productia doldora de efecte speciale. Ma indoiesc ca s-ar putea face intr-un an si ceva pentru o premiera in noiembrie-decembrie 2014. Mai degraba as zice mai-iunie-iulie 2015 la concurenta cu filmele care se vor lansa in acea vara plina la extrem de blockbustere mult asteptate.
radurex25 pe 2 iulie 2013 20:02
”Cel mai iubit Batman” apare Kevin Conory in discutie :))?
sicone pe 2 iulie 2013 22:41
cel mai iubit batman a fost o porcarie,care nu are nimic de-a face cu batman din benzile desenate,la fel si man of steel,ce p...a mea toti supereroii trebuie sa fie deprimati ca sunt supereroi?,Nolan si Goyer ar trebui impuscati si Snyder ar trebui sa tina arma.
VIBERS pe 8 iulie 2013 23:50
Si tu ar trebui sa fii legat la gura inainte sa spui o asemenea aberatie.Esti trist prietene si imi pare rau pt tine ca ai o asemenea gandire.Cu bine.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells