Chris Hemsworth încinge atmosfera în rândul „vânătoarelor de fantome”

de Cristina Grigore în 11 Iun 2015
Actorul s-a alăturat distribuţiei noului Ghostbusters

Vânătoarele de fantome din următorul film Ghostbusters îl vor avea alături pe fostul Thor, actorul Chris Hemsworth. Anunţul a fost făcut chiar de regizorul Paul Feig pe contul său de Twitter.

Potrivit acestuia, rolul actorului va fi cel al recepţionistului echipei alcătuite din  Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon şi- Leslie Jones. Potrivit celor de la Variety.com, cei de la Sony l-au curtat pe Hemsworth încă din primele faze ale producţiei, însă actorul a considerat că rolul propus este prea mic şi l-a refuzat. Studiourile au refăcut scenariul şi au oferit mai mult timp de evoluţie personajului lui Hemsworth, astfel încât actorul a acceptat până la urmă oferta. Se pare că celebrul actor a impresionat producătorii cu rolul său de comedie din remake-ul lui Vacation (cu lansarea în august), astfel încât a fost dorit în distribuţie încă din primele stadii ale dezvoltării proiectului.

Filmările lui Ghostbusters încep spre finalul acestei veri, lansarea urmând să aibă loc pe 22 iulie 2016.

Exploreaza subiecte similare:

Chris Hemsworth, Ghostbusters III, Paul Feig, actor

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 12 iunie 2015 10:11
Cand te uiti la el in filme de actiune nu ti-ai imagina ca omul este atat de priceput la comedie :). Abia astept sa-l vad in rolul asta, in Vacation.... cautati "reclama" de la American Express SNL :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells