Chris Hemsworth, dorit de Hulk Hogan într-un film biografic

de Cristina Grigore în 20 Aug 2013
Starul lui Thor i se pare lui Hogan un „actor serios, care ştie ce face”

Fosta legendă a wresting-ului şi a Hollywood-ului, Hulk Hogan, pregăteşte un film despre viaţa şi cariera sa, iar actorul care îl va interpreta pare că a fost deja ales: starul este de părere că australianul Chris Hemsworth ar fi numai bun pentru a-l personaliza.

Hogan a declarat publicaţiei online Cape Breton Post că doi scenarişti de la Hollywood au început deja lucrul la scenariul biopicului, şi, după cum a ţinut să menţioneze starul, au „dat gata” deja câteva pagini „ca şi cum ar fi trăit în locul meu”.

Popularul actor şi luptător a eliminat posibilitatea ca fiul său, Nick, să îl interpreteze îl film şi s-a orientat în schimb către starul lui Thor şi The Avengers, Chris Hemsworth.

„Cred că ne trebuie un actor foarte, foarte serios, care ştie ce face”, a spus el. „Ştii cine cred că s-ar potrivi foarte bine: tipul acela care a jucat în filmul acela de acţiune, Thor”.

Cât despre scenariştii viitorului său film biografic, Hogan a avut din nou numai cuvinte de laudă, spunând despre ei că „au wrestling-ul în sânge”.

„Cred că sunt fani Hulk Hogan şi au luat urma nu doar a lucrurilor extraordinare cu mine transmise la TV, ci şi a personalităţii aceluia care trecut prin toate acestea: divorţul, accidentul de maşină, toată drama, cele opt operaţii, protezele de şold, înlocuirile de genunchi”, a explicat el.

Chris Hemsworth va putea fi văzut din luna septembrie a acestui an într-un al film biografic, Rush, în care îl va interpreta pe campionul playboy al curselor de Formula 1, James Hunt, oponentul principal al unui alt mare campion, Niki Lauda (jucat de James Bruhl).

Exploreaza subiecte similare:

Hulk Hogan, Chris Hemsworth, Thor, The Avengers, Rush

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 20 august 2013 14:59
bravo lui...incepe sa prinda roluri tot mai diverse..
DeadSea07 pe 20 august 2013 19:35
Chiar ar fi bine ca Chris Hemsworth sa il interpreteze pe Hulk Hogan ar semana putin cu el
alex_il_fenomeno pe 27 august 2013 17:23
Cred ca ar iesi ceva genial.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells