Charlize Theron: „ Îmi place puterea pe care o transmite Agenta sub acoperire”

de Cinemagia în 4 Aug 2017
Atomic Blonde: Agenta sub acoperire rulează în premieră pe marile noastre ecrane

După ce am văzut-o dezlănţuită în Mad Max: Fury Road, Atomic Blonde: Agenta sub acoperire ne-o arată pe Theron omorându-şi din nou oponenţii, într-o versiune feminină a agentului 007 sau John Wick. Iată un interviu cu actrița, pus la dispoziție de distribuitorul român al filmului, Freeman Entertainment.

Întrebare: Ce te-a convins să te implici în realizarea filmului „Atomic Blonde: Agenta sub acoperire”?

Charlize Theron: Ceva la Lorraine m-a marcat. Nu ştiu cum să explic exact, însă am văzut un potenţial uriaş la personalitatea ei şi felul în care va conduce povestea. Sunt foarte încântată de rezultat.

Întrebare: Ce ne poţi povesti despre personajul tău?

Charlize Theron: Îi place să câştige mai mult ca oricui altcuiva. Iar acest lucru reiese din efortul enorm pe care îl depune atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic. Nu vrea doar să supravieţuiască, ci trebuie să câştige, să fie învingătoare, deasupra tuturor la final.

Întrebare: Cum ai lucrat cu regizorul David Leitch?

Charlize Theron: A venit cu o viziune extrem de clară despre ce vrea să transmită cu povestea şi cum poate să o construiască. Am avut parte de momente provocatoare, solicitante şi altele mai puţin confortabile, însă la final am primit tot ce aşteptam de la el. Mi-am dat seama încă de la început că era regizorul de care aveam nevoie şi pe care îl căutam.

Întrebare: Coloana sonoră a filmului este grozavă! Muzica anilor 1980…

Charlize Theron: Cu soundtrack-ul am vrut să fim surprinzători. Sunt momente în care simţi nostalgia acelor ani, dar sunt şi pasaje care sugerează excentricitate, lucru care mi-a plăcut enorm. Muzica joacă un rol foarte important în orice film pentru că plasează acţiunea în timp şi spaţiu. Astfel ştii mereu în ce perioada te afli şi cu ce context ai de-a face. Muzica transmite multă emoţie şi mi s-a întâmplat să mă trezesc cuprinsă de tot felul de trăiri în mai multe ocazii. Câteva melodii sunt scrise chiar în perioada în care a căzut Zidul Berlinului şi descriu perfect toată ideologia sau suferinţa… cum este, de exemplu, hit-ul „Under Pressure” despre care nu ştiam că are la baza fix acest eveniment istoric.

Întrebare: Încă o femeie puternică face ravagii. Ce părere ai despre această tendinţă în cinematografie?

Charlize Theron: Lorraine e o ţipă care îşi face treaba impecabil, iar eu recunosc, am fost încântată de ideea că nu trebuie să explicăm cum a învăţat meserie sau să amintim publicului că e femeie şi, implicit, poate avea copii sau, cum e tipic feminin, are tabieturi şi se ataşează de anumite lucruri. Aici e pe picior de egalitate cu un bărbat. Poţi inversa locurile şi acţiunea va funcţiona oricând la fel de bine. Îmi place puterea pe care o transmite şi mă face mândră că sunt parte dintr-o astfel de producţie. E grozav că nu are nevoie de pretexte şi nu trebuie să arate nimănui că e femeie.

Exploreaza subiecte similare:

Atomic Blonde, Charlize Theron

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 7 august 2017 00:09
La cat de prost poate sa joace e clar ca orice rol ii place
carmen_angelus_romila pe 30 octombrie 2018 12:13
Tin sa suliniez faptul ca actrita Charlize Theron, a jucat bine acest rol...!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells