Charlize Theron, despre producţiile cu actriţe în rolul principal: „Atunci când aceste filme se fac, nu merge nimeni să le vadă”

de Cristina Grigore în 23 Feb 2016
Actriţa a susţinut că nu Hollywood-ul este de vină pentru lipsa protagonistelor din filme

Eroina apreciatului Mad Max: Fury Road şi personaj cheie în viitoarele The Huntsman: Winter's War şi Fast 8, actriţa Charlize Theron, a ţinut să remarce că filmele ce au ca target publicul feminin sunt extrem de puţine, astfel încât, atunci când ele sunt produse, ar trebui să aibă sala plină. În recentul interviu acordat publicaţiei London Evening Standard ea a mai spus şi că Hollywood-ul nu este, de fapt, de vină pentru acest lucru.

„Când se fac astfel de filme, nimeni nu merge să le vadă; este o problemă socială, mai degrabă, decât ar fi una legată de Hollywood. Până la urmă vorbim de o afacere, iar ei produc acele filme pentru care există public”, a arătat Theron.

„Cred că atunci când faci un film e ca şi când ai îndrepta o oglindă asupra societăţii şi cred că producţia de filme este demnă de laudă atunci când ţine oglinda drept, pentru o imagine corectă şi clară, nu atunci când o înclină. […] Cred că femeile încep să fie bine reprezentate şi că oamenii reacționează la asta”, a mai spus actrița.

Patricia Arquette, Jennifer Lawrence şi Emma Watson s-au numărat printre actriţele care au militat pentru egalizarea salariilor la Hollywood între femei şi bărbaţi. Starul lui Twilight, Kristen Stewart, şi-a sfătuit însă colegele să nu se mai plângă de această inechitate, ci să facă efectiv ceva pentru a-i pune capăt.

Exploreaza subiecte similare:

Charlize Theron, actor, Mad Max: Fury Road, The Huntsman Winter's War, Fast & Furious 8

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Costirik pe 23 februarie 2016 12:20
:)))) Kristen Stewart, mortaciunea s a trezit sa poarte drapelul pentru egalitatea intre sexe:)))
ddman pe 23 februarie 2016 18:52
Cred ca Jennifer Lawrence nu are de ce sa se planga de salariu, putini au fost barbatii care au depasit-o, in ultima vreme. Ca sa nu zic ca ea este dovada ca si o actrita poate incasa salarii mai mari ca majoritatea actorilor, daca indeplineste conditiile. Acum sa dau un exemplu: Iron man - nu se poate da acelasi salariu lui Gwyneth Paltrow (chiar imi place de ea si joaca bine rolul lui Pepper) ca cel al lui Robert Downey Jr. care face tot filmul. Fara suparare pentru actrite, dar cand se va ajunge ca filmele in care ele sunt personajele principale (cum este cazul lui Lawrence in The Hunger Games) sa aiba incasari ca filmele in care actorii sunt protagonisti atunci pot cere salarii egale.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells