Cele mai bune glume și meme despre serialul Netflix „Dark”

de Georgiana Dorobanțu în 15 Iul 2020
Netflix a lansat pe 27 iunie cel de-al treilea și ultimul sezon al serialului german Dark.

Acest articol conține spoilere!

Fanii au așteptat cu nerăbdare deznodământul acestei povești încâlcite și misterioase, care i-a ținut în suspans. Dark este una dintre cele bune drame SF mistery a platformei și a strâns rapid numeroși fani. După primele două sezoane, așteptările pentru sezonul final au fost mari.

Acțiunea din Dark se desfășoară în orașul fictiv Winden, Germania.

Primele două sezoane au ca element central dispariția unui copil, care va duce ulterior la descoperirea unei conspirații majore. Jonas Kahnwald, personajul principal, este un adolescent marcat de sinuciderea tatălui său, Michael Kahnwald. Jonas descoperă în primele sezoane că Mikkel Nielsen, băiatul dispărut și fratele mai mic al Marthei, fata de care este îndrăgostit, este de fapt tatăl său. În peștera din oraș, aflată sub centrala nucleară, există un pasaj care permite călătoria în timp. Mikkel este transportat din anul 2019 în anul 1986, este adoptat de o asistentă medicală, primește numele Michael Kahnwald și crește păstrând secretul călătoriei în timp. Se căsătorește cu Hannah Kruger și are un fiu, pe nume Jonas.

Dark abordează diferite aspecte, teorii și paradoxuri ale călătoriei în timp, totul în strânsă legătură cu câteva familii din orașul Winden. Legăturile de rudenie dintre personajele seriei Dark sunt extrem de complicate din cauza posibilității călătoriei în timp. Astfel Jonas se îndrăgostește de Martha, sora lui Mikkel, fără să știe inițial că este mătușa sa.

Pe cât de complicat, pe atât de interesant și provocator, Dark te „obligă” să fii permanent atent, altfel riști să pierzi firul.

Un paradox al călătoriei în timp abordat de serial este cel al lucrurilor necreate. H.G. Tannhaus este un ceasornicar din Winden pasionat de știință și călătoria în timp. Acesta scrie cartea „O călătorie prin timp”. Înainte ca el să scrie și să publice cartea, un alt personaj călător în timp, Claudia Tiedemann, vine din viitor și îi oferă o copie a cărții. Prin urmare, Tannhaus a primit un obiect creat de el, fără ca el să îl creeze.

O altă temă este „paradoxul bunicului”. Dacă te întorci în timp și îți ucizi bunicul când acesta este copil, înseamnă că nu vei mai exista. Iar dacă nu mai exiști, nu te poți întoarce în timp pentru a-ți ucide bunicul.

La fel ca toate celelalte seriale, Dark este o sursă de inspirație pentru numeroase meme. Pe rețelele de socializare se fac glume pe seama poveștii complicate și a teoriilor dificil de înțeles. Iată câteva dintre cele ma bune poante apărute pe seama seriei Dark:

Exploreaza subiecte similare:

Dark 

Alte știri din cinema

Documentarul Impresioniști secreți în premieră la Happy Cinema București

Filmul explorează revoluția din artă adusă de mișcarea impresionistă, și prezintă 50 de comori ascunse, expuse pentru prima dată la Roma în Palazzo Bonaparte.

Avem sinopsis oficial pentru Monster Hunter, ecranizarea jocului video omonim

În fața unei primejdii care le-ar putea distruge lumea, acești viteji luptători își combină forțele pentru lupta supremă

Sequel-ul la The Passion of the Christ va fi „cel mai amplu film din istorie”

Mel Gibson lucrează la scenariul lui The Passion of the Christ: Resurrection de câțiva ani buni

Tenet are rezultate bune la box-office pe măsură ce publicul se întoarce, încet-încet, în săli

China, cu 5,6 milioane de dolari la al treilea weekend de rulare al filmului, încă este pe locul 1 la încasări

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells