Cele mai așteptate filme din 2018

de Gloria Sauciuc în 7 Ian 2018
Iată un clasament rezultat în urma consultării statisticilor de pe rețelele de socializare

Dacă ar fi să numim cele mai așteptate filme ale anului, probabil că primele titluri care ne-ar veni în minte ar fi Solo: A Star Wars Story, Avengers: Infinity War și The Incredibles 2. Dar niciuna dintre cele trei producții nu este în clasamentul celor mai discutate filme din 2017 pe rețelele de socializare.

Conform cifrelor furnizate de comScore, citate de Variety și Digital Spy, Maze Runner: The Death Cure a fost cel mai discutat titlu al ultimei perioade în social media.

Cel de-al treilea film pentru tineri din seria Maze Runner a provocat peste 53.000 de noi discuții în ultimele zile, totalul fiind de 600.000 în decembrie 2017 și ianuarie. Acest lucru a fost probabil „ajutat” de lansarea unui nou poster în urmă cu 10 zile, deși locul 1 în clasament este adjudecat cu o diferență mare față de următorul clasat - Fifty Shades Freed (37.000 noi discuții generate în rețelele de socializare).

Cel de-al treilea cel mai pomenit film este Black Panther (cu aproape 35.000 de noi conversații generate). Acest titlu depășește chiar ca interes hitul Marvel Infinity War (22.000 conversații generate în ultima săptămână). Solo și The Incredibles 2 nu au stârnit mai mult de 11.000, respectiv 4.000 noi discuții.

A treia parte a francizei Maze Runner: The Death Cure (2018) îl urmărește pe tânărul erou Thomas, care pornește într-o misiune destinată descoperirii unui remediu pentru o boală mortală cunoscută sub numele de „Flare”.

Thomas știe că nu se poate avea încredere în Wicked, dar ei spun că timpul minciunilor s-a încheiat, că au strâns tot ce pot de la teste și că acum trebuie să se bazeze pe Gladers, cu amintiri complet restaurate, pentru a-i ajuta cu ultima lor misiune. Depinde doar de Gladers pentru a finaliza planul pentru vindecarea bolii Flare, cu un test final voluntar. Ceea ce Wicked nu știu, este că s-a întâmplat ceva pe care nici testele sau variabilele nu l-ar fi putut prevedea.

Thomas și-a amintit mult mai mult decât credeau. Și știe că nu poate crede niciun cuvânt din ceea spun Wicked. Timpul minciunilor s-a terminat. Dar adevărul este mai periculos decât și-ar putea imagina vreodată Thomas. Thomas și supraviețuitorii Gladers se pregătesc să se confrunte cu Wicked pentru ultima oară, luptând să găsească un remediu pentru mortala boală care a distrus cea mai mare parte a lumii. Prieteniile și loialitățile vor fi testate, iar lupta împotriva Wicked va determina, de asemenea, cine va supraviețui în cele din urmă.

Exploreaza subiecte similare:

Maze Runner: The Death Cure, Fifty Shades Freed, Black Panther, Solo: A Star Wars Story, The Incredibles 2

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alexandra_oprisan pe 7 ianuarie 2018 16:38
Eu debea astept maze runer, the incridebles 2, black panther si deadpool 2
cavallioty pe 8 ianuarie 2018 08:32
"the incridebles 2" o sa fie cel mai tare,o sa fie foarte "graphic"
cavallioty pe 8 ianuarie 2018 08:30
ce titlu de cacao Gloria,desi explici in articol ca este un clasament al celor mai discutate filme din ultima perioada,asta datorita unor informatii noi sau apropierea datii de lansare,asta nu inseamna ca sunt cele mai asteptate din 2018,primele doua filme din top au sanse mari sa nu treaca de 100 mil,eu ti-am zis ca te molipsesti de la cristina,spre sa nu fie contagios
Gloria pe 8 ianuarie 2018 15:55
buna, filmele de mai sus sunt cele care au trezit cel mai mult interesul, despre care s-a vorbit cel mai mult, cele mai asteptate - cuvintele sunt sinonime, asadar dintr-un grup de cuvinte cu sens similar poti alege oricare pentru a transmite mesajul.
cavallioty pe 8 ianuarie 2018 18:16
despre care s-a vorbit cel mai mult in ultima perioada,am spus si motivele, dar asta nu inseamna ca sunt cele mai asteptate din 2018. "Filmele cele mai cautate din ultima perioada" Cuvantul trebuia sa il alegi tu pentru ca titlul si continutul articolul sa exprime aceeasi idee. Daca un film mai are putin pana cand se lanseaza sau are un trailer nou evident ca lumea o sa caute informatii despre el dar asta nu inseamna ca e cel mai asteptat film al anului. "despre care s-a vorbit cel mai mult, cele mai asteptate" "a fost cel mai discutat titlu al ultimei perioade în social media" nu prea se pupa nu?ai scos din context(asa cum fac jurnalistii) pentru ca ceea ce ai scris tu sa fie corect
spartacus pe 8 ianuarie 2018 09:03
”The Incredibles 2” este printre cele mai asteptate titluri ale anului 2018, serios?!?!?.... Ce persoane scriu la acest site care ar trebui să fie unul profesionist, ce 10 ani???... Să fim serioși: in afară de 3 filme menționate în text (Avengers - infinity War, Black Panther și Maze Runner: The Death Cure), sunt alte filme care sunt cel puțin la fel de mai așteptate, nicidecum ”The Incredibles 2”, mai informați-vă că doar asta ar trebui să fie treaba voastră. Nici măcar ”Solo - A Star Wars Story” nu este atât de ”dorit” și asta din cauza actorului din rolul principal care e considerat de multi o alegere ”total neinspirată” - vom vedea ce va fi, încasările vor spune ce și cum. Părerea mea, desigur.
cavallioty pe 8 ianuarie 2018 15:33
se vede ca nu ai treaba cu industria,parerea ta legata de alegerea actorului ai tot spus-o,ii calci pe urme lui cosmin :)))) ia spune care sunt cele mai asteptate filme din 2018 si nu ca parere personala(am vazut ca este eronata la aproape orice iti dai cu parerea) ci ceva bazat pe o statistica ceva asta daca tot zici ca The Incredibles 2 nu este printre cele mai asteptate filme,probabil si de Finding Dory ai zis ca nu este asteptat
cavallioty pe 9 ianuarie 2018 17:52
o animatie tot un film ramane,diferenta fata de ce gasesti pe Cartoon Network este durata,daca nu le ai cu industria asta mai bine te lasi de meserie decat sa lasi numai tampenii scrise pe aici. ”The Incredibles 2” este printre cele mai asteptate titluri ale anului 2018"(parageaf luat din comentariul tau),nici macar nu este folosit cuvantul film,ca sa vezi cine bate campii.Si da,The Incredibles 2 este pe lista mea din 2018,probleme?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells