Cel mai costisitor film al Netflix se va filma în martie. Chris Evans, în rol negativ, frații Russo regizează

de Marina Florea în 14 Feb 2021
Netflix investeşte 200 de milioane dolari pentru a finanţa proiectul, făcându-l cel mai bine bugetat film de până acum, depăşind filmul lui Scorsese din 2019 The Irishman

The Gray Man, în regia lui Anthony şi Joe Russo, îl va avea pe Chris Evans în rolul eroului negativ şi se inspiră din seria Bond.

Discuţiile cu fraţii Russo privind adaptarea romanului omonim al lui Mark Greaney din 2009 au început încă din 2014, atunci când fraţii Russo tocmai finalizaseră adaptarea lui Captain America: The Winter Soldier şi erau deocamdată încă puţin cunoscuţi ca regizori. Pentru mult-aşteptatul lor proiect, The Gray Man, Anthony şi Joe Russo se vor întoarce pe Netflix, care susţine cu 200 de milioane de dolari thriller-ul lor de spionaj, făcând din acesta cel mai costisitor film al serviciului de streaming, scrie republicworld.com.

Fraţii Russo au vorbit pe scurt despre noul lor film, şi despre cum acesta e „o reintrepretare modernă a unui thriller de spionaj” , unul inspirat de către seria Bond. De asemenea, aceştia au promovat pe The Gray Man drept „un film de cultură pop având o tematică şi o politică modernă”.

Joe Russo a discutat în mod specific despre rolul pe care Chris Evans îl va juca - cel al eroului negativ. „Este cu siguranţă un personaj unic, şi astfel arată Chris Evans ca erou negativ - un personaj foarte interesant care se va dezvolta în rol”, relatează Joe Russo. The Gray Man îi mai are în distribuţie pe Ryan Gosling şi pe Ana de Armas, Gosling fiind în rolul principal, Court Gentry, un fost agent CIA devenit asasin. Acţiunea lui The Gray Man este axată pe conflictul între personajul lui Gentry şi cel al lui Evans, Lloyd Hansen, aceştia fiind foşti colegi la CIA. Şi conflictul dintre cei doi se va derula la scară globală. Producţia a fost pregătită, iniţial, să înceapă în 2020, dar a fost decalată datorită epidemiei de COVID-19, iar acum filmările vor începe în martie 2021.

Netflix investeşte 200 de milioane dolari pentru a finanţa proiectul, făcându-l cel mai bine bugetat film de până acum, depăşind filmul lui Scorsese din 2019 The Irishman (cu 169 de milioane de dolari).

Echipa de regizori formată din fraţii Anthony şi Joe Russo este renumită pentru regia a patru filme din Marvel Cinematic Universe: Captain America: The Winter Soldier (2014), Captain America: Civil War (2016), Avengers: Infinity War (2018), Avengers: Endgame (2019).

Avengers: Endgame a încasat peste 2 798 de miliarde de dolari la nivelul întregii lumi, devenind filmul cu cele mai mari încasări (fără a se lua în calcul inflaţia) , depăşind recordul deţinut timp de zece ani de Avatar (2009) al lui James Cameron cu 2 790 miliarde de dolari. Cei doi fraţi au lucrat şi ca regizori şi/sau producători ai seriei de comedie Arrested Development (2003-2005), Community (2009- 2014) şi Happy Endings (2011-2012).

Cei doi au câştigat un premiu Primetime Emmy pentru Arrested Development. Din palmaresul lor se numără şi scenariul şi producţia pentru thriller-ul lui Chris Hemsworth Extraction (2020) şi regia şi producţia filmului lui Tom Holland Cherry, programat pentru premieră pe Apple TV+ pentru 12 martie 2021.

Exploreaza subiecte similare:

Chris Evans, Joe Russo, Anthony Russo, Ana de Armas, The Gray Man

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells