Ce vom vedea în Guardians of the Galaxy 2

de Cristina Grigore în 3 Aug 2014
James Gunn oferă câteva indicii despre partea a doua a peliculei Marvel cu noua echipă de supereroi

Cum noul titlu Marvel, Gardienii galaxiei, a atras deja o mulţime de cronici pozitive, iar estimările legate de succesul la debutul din acest week-end în box-office-ul american plasează încasările acestuia undeva în jur de 100 de milioane de dolari, nu e de mirare că data sequel-ului a fost deja stabilită: 28 iulie 2017. Conform celor de la SlashFilm.com, regizorul peliculei, James Gunn, este mai mult decât pregătit pentru contiuare.

,,Am deja o mulţime de idei legate de direcţia în care mă voi îndrepta. E vorba despre o serie de idei de povești și personaje ce vor apărea în continuare și există deja pagini scrise despre relația lui Peter Quill cu tatăl său, plus o mulțime de lucruri, atât despre Yondu, cât și despre Drax, pe care nimeni nu le cunoaște”, a explicat el. ,,Sunt multe lucruri ce fac parte din schema de ansamblu ce există deja, fără a vorbi despre mulţimea detaliilor despre toate culturile ce apar. Sunt lucruri despre Xandarieni şi cultura Kree pe care mi le-am notat sau le am în cap, cât şi despre Krylorieni sau Ravangeri”, a mai spus Gunn.

Cineastul a ţinut să sublinieze importanţa unor personaje precum Nebula şi Yondu în universul Gardienilor: ,,Kevin Feige are tot materialul. Am notat mare parte din ce am imaginat pentru sequel. El cunoaşte toate aceste lucruri şi dacă aş muri mâine, tot ar putea face filmul. Ar putea reda povestea tatălui lui Peter Quill şi ar fi totul acolo. Cred că Yondu este un personaj foarte important, unul cu adevărat important în universul său, Nebula de asemenea. Aşa că, zic eu, vom vedea mai mult aceste două personaje în continuare”.

Exploreaza subiecte similare:

Guardians of the Galaxy

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
teodorn pe 4 august 2014 13:41
citez sinopsisul de pe imdb:"Someone will try to take over the world, and the Guardians of the Galaxy will stop them"

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells