Ce spune George R.R. Martin despre spin-off-urile Game of Thrones

de Cristina Grigore în 6 Mai 2019
Câte astfel de seriale sunt în lucru și cum îi place autorului să le numească

Game of Thrones se apropie de final, însă fanii au primit de ceva vreme asigurarea realizatorilor că vor rămâne în același univers prin alte câteva seriale ce urmează să fie dezvoltate. CNN.com a preluat o afirmație recentă de pe blogul personal al lui George R.R. Martin, iar potrivit acestuia trei spin-off-uri ar urma să fie realizate. Doar că autorul nu agreează termenul de „spin-off” şi preferă să le numească „urmaşele serialului”.

„Am avut în dezvoltare cinci urmaşe ale lui Game of Thrones (nu îmi place termenul de «spin-off») la HBO, iar trei dintre ele merg înainte binişor. Producţia pe care nu ar trebui să o numesc The Long Night va începe filmările spre sfârşitul acestui an, iar alte două rămân la nivelul de scenariu, dar se apropie de realizare şi ele”, a spus autorul, care însă nu a intrat şi în detalii legate de ce am putea vedea în acest „serial-urmaş” ce se va filma în toamnă-iarnă.

„Poate unii dintre voi ar trebui să pună mâna pe un volum din Fire & Blood să să vină cu propriile teorii, a spus autorul.

Acum doi ani însă, Casey Bloys, preşedintele departamentului de programe al HBO, atrăgea atenţia că nu toate serialele anunţate, inspirate din Game of Thrones, vor ajunge să fie realizate: „Lucrurile nu stau aşa. […] Ştacheta a fost ridicată atât de sus [de Benioff şi Weiss, n. red.], că tot ce pot eu spera este să ajungem să facem cel puţin un serial care să îi calce cu succes pe urme [lui GoT, n. red.]”.

Exploreaza subiecte similare:

George R.R. Martin, Game of Thrones

Alte știri din cinema

Ce spune presa străină despre Once Upon a time in Hollywood, filmul lui Tarantino

Producția cu Leonardo DiCaprio și Brad Pitt va avea premiera în țara noastră pe 9 august

Aladdin, între spectacol vizual şi suicid creativ

Cum poate captiva publicul un film a cărui poveste o cunoşti pas cu pas?

O plimbare cu covorul zburător din filmul Aladdin? Se poate în sala 4DX!

Efectelor de mișcare din sala 4DX, se adaugă intensificarea scenelor muzicale prin mișcările ritmice ale scaunelor, dar și prin efectele de mediu delicate

Filme remarcate la Cannes, Berlin și Sundance, în premieră în competiția BIFF

Cea de-a 15-a ediție a BIFF va avea loc între 24 și 30 iunie la Cinema Muzeul Țăranului, Cinema Elvire Popesco și Grădina cu Filme – Cinema & More – Creart din București

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells