Ce se întâmplă în Tron 3 cu personajul Oliviei Wilde, Quorra?

de Cristina Grigore în 28 Apr 2015
Actriţa dezvăluie un detaliu inedit al scenariului continuării

Filmările la Tron 3 sunt programate să înceapă în toamna acestui an, în Vancouver, însă în afară de reimplicarea oficială în proiect a lui Garrett Hedlund şi a Oliviei Wilde, nu au ajuns în presa de profil alte informaţii legate de sequel. Într-un interviu recent acordat Collider.com, Wilde a făcut însă unele dezvăluiri legate de scenariu. Potrivit declaraţiilor sale, personajul pe care l-a interpretat în TRON: Legacy, Quorra, cea care îl ia pe Sam Flynn sub aripa sa protectoare, va părăsi universul cibernetic pentru lumea reală.

„Îmi este foarte drag acest personaj pe care l-am construit împreună cu Joe Josinski şi ceea ce am  obţinut la final diferă atât de mult de ceea ce imaginasem la început! Eu am insistat să facem din ea acest copil androgin, diferit de ceea ce vezi în mod obişnuit în filme, aşa că le sunt recunoscătoare producătorilor că m-au lăsat să-mi pun amprenta asupra personajului şi să fac din el această fiinţă deosebită”, a arătat Wilde.

„Sunt nemaipomenit de curioasă să văd ce se va întâmpla cu ea când va ajunge în lumea reală. Cred că este un concept interesant. Sunt fascinată de tot ce ţine de Inteligenţa Artificială, mai ales că astăzi realitatea virtuală devine un fel de mecanism personal şi cred că este vremea să spunem această poveste”, a mai explicat actriţa.

Tron 3 va fi lansat în 2017.

Exploreaza subiecte similare:

Untitled Tron: Legacy Sequel, TRON: Legacy, Olivia Wilde

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 28 aprilie 2015 09:54
Pana in 2017 mai este mult si bine....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells