Ce se întâmplă în Inside Out, viitoarea animație Pixar

de Cristina Grigore în 27 Mai 2014
Filmul, în regia lui Pete Docter (Up, Monsters Inc.), va fi lansat în 2015

Primul sinopsis al lui Inside Out a fost lansat de către Pixar, anunță Deadline.com.

Animația a fost numită de John Lasseter, directorul de creație al companiei, ,,…unul dintre cele mai deosebite filme la care am contribuit. Este un film magic, grozav, original”.

Iată ce se întâmplă în Inside Out, film regizat de Pete Docter (Up, Monsters Inc.), a cărui lansare va avea loc în 2015 și care ne va purta în cea mai extraordinară locație: mintea unui copil de 11 ani pe nume Riley.

,,A crește mare poate fi uneori destul de dificil, iar acest lucru este valabil în cazul lui Riley, care trebuie să renunțe la viața sa din vestul Statelor Unite atunci când tatăl său se mută cu serviciul în San Francisco. Asemenea multora dintre noi, Riley este ghidată de emoții – Bucuria (Amy Poehler), Teama (Bill Hader), Mânia (Lewis Black), Dezgustul (Mindy Kalling) și Tristețea (Phyllis Smith)”.

,,Emoțiile își au sediul central în mintea lui Riley, de unde o ghidează în viața de zi cu zi. Pe măsură ce Riley și emoțiile sale se luptă să se obișnuiască cu viața în San Francisco, în Sediul Central are loc o harababură generală. Deși Joy, cea mai importantă emoție a lui Riley și mentorul său principal, încearcă să mențină lucrurile într-o lumină pozitivă, conflictul se aprinde între celelalte emoții în legătură cu modul în care ar trebui să se desfășoare acțiunile fetei în noul oraș, noua casă și noua școală”.

Exploreaza subiecte similare:

John Lasseter, Pete Docter, Inside Out, Amy Poehler, Bill Hader, Lewis Black, Phyllis Smith

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells