Ce se întâmplă în Die Hard 6?

de Cristina Grigore în 22 Nov 2013
Povestea revine la „origini” şi îl aduce înapoi pe Samuel L. Jackson

Pentru că ultimele filme Die Hard – Live Free or Die Hard şi A Good Day to Die Hard – şi-au triplat încasãrile fatã de suma investitã (bugetul de producţie), studiourile 20th Century Fox a trecut la dezvoltarea celei de-a şasea părţi a francizei. Potrivit informaţiilor obţinute de site-ul WhatCulture, producătorii sunt însă de părere că seria de filme a luat-o pe căi narative mult prea îndepărtate şi este momentul să revină la origini.

Iată ce a declarat scenaristul desemnat pentru Die Hard 6, Ben Trebilcook, oferind în acelaşi timp şi unele detalii legat de povestea viitoarei pelicule: „Fără să dezvălui prea mult din poveste, pot să spun că eroul nostru, McClane (Bruce Willis), este invitat la Tokyo de către Corporaţia Nakatomi, pentru a fi răsplătit pentru eforturile şi curajul dovedite în salvarea de la moarte a 36 de persoane în cadrul celei de-a 30-a aniversare a crizei ostaticilor de la Nakatomi. Nu este vorba însă de o poveste în care protagonistul va avea un partener. McClane şi-a început aventurile pe cont propriu şi tot aşa le va încheia. Sigur că a avut ajutor în unele cazuri, şi asta i-a uşurat misiunile, însă nu avem de-a face cu un film de genul lui Lethal Weapon sau al unei producţii Jackie Chan”.

Trebilcock a ţinut de asemenea să menţioneze că filmul va fi garnisit cu tot ceea ce ar trebui să conţină o peliculă din serie, inclusiv „scene nebuneşti de acţiune”. Însă cel mai important aspect, în opinia sa, este faptul că noua poveste „face legătura cu mai multe momente din peliculele anterioare”. O dovadă în aceste sens este şi intenţia producătorilor de a-l readuce alături de McClane pe Zeus, salvatorul acestuia din Die Hard: With a Vengeance, interpretat de Samuel L. Jackson. „Nu este un film în care doi eroi fac echipă, dar nu-l poţi ingora [pe Zeus]. Are un loc important în viaţa lui McClane”, a explicat scenaristul. „Au trecut prin multe împreună. Trebuie cu siguranţă, fără urmă de îndoială, să reia legătura”, a mai spus el.

Exploreaza subiecte similare:

Live Free or Die Hard, A Good Day to Die Hard, Die Hardest, Bruce Willis, Jackie Chan, Lethal Weapon, Die Hard 3: With a Vengeance, Samuel L. Jackson

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 22 noiembrie 2013 12:38
Daca il lasa pe Bruce Willis singur, e cea mai mare greseala pe care o pot face. Omul e complet plictisit, nu se mai intrebuinteaza pentru niciun rol, o sa iasa un dezastru. Chiar daca prin absurd scot un scenariu bun de tot (nu ca in partea a 5-a), e degeaba daca Willis nu se implica. Aparitia lui Samuel L. Jackson ar salva situatia... Oricum, prost sa fii sa mai ai incredere in astia si sa mergi la partea a 6-a.
radu3455 pe 22 noiembrie 2013 13:04
ultimul film a fost de-a dreptul execrabil,sper sa iasa ceva mai bun
DeadSea07 pe 23 noiembrie 2013 19:18
Cum ?!? proasta ide sa il lasa singir pe Bruce
alex_il_fenomeno pe 19 ianuarie 2014 12:03
Ar fi genial sa ii aduca pe fostii prieteni alaturi, cred ca ar iesi un film ce va sparge box-office-ul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells