Care a fost cea mai mare provocare în ecranizarea aventurilor lui Aquaman

de Cristina Grigore în 18 Apr 2016
Pelicula se lansează pe 27 iulie 2018

Unul dintre supereroii pe care Warner Bros. i-a introdus cu ajutorul lui Batman v Superman: Dawn of Justice – ca viitor membru Justice League şi protagonistul unei pelicule de sine stătătoare – este Aquaman. Supererou cu o reptutaţie nu prea grozavă – „tipul cu apa şi delfinii” din serialul de animaţie american Super Friends – Aquaman mai are până să captiveze atenţia publicului, iar asta este cea mai mare provocare pentru regizorul filmului în care personajul va fi în centrul acţiunii.

Iată ce a declarat însă James Wan într-un interviu acordat MTV.com: „După cum ştim, Aquaman este adesea cel luat în râs în lumea supereroilor. Dar lucrul asta poate fi grozav. Îmi place ideea unuia ce nu este luat în serios, dar care îi dă pe toţi pe spate apoi. Ceva de genul ‘Oh, credeaţi că va fi un personaj deplorabil? Nu, nu, nu.’ Va fi nemaipomenit de grozav”, explică Wan.

Nu este pentru prima oară când cei de la DC încearcă să îl facă pe Aquaman mai atrăgător pentru public. De-a lungul anilor a apărut cu barbă, cu pectoralii la vedere şi a primit un cârlig masiv în loc de mână alături de o personalitate ceva mai serioasă şi mai dură. Aceasta este şi versiunea din serialul de animaţie Justice League, ce pare a fi inspirat costumul pe are Jason Momoa îl va purta în film (mai puţin cârligul).

Aquaman va apărea mai întâi în filmul Justice League Part One, înainte de aventurile sale solo din 27 iulie 2018.

Exploreaza subiecte similare:

Aquaman, James Wan, Jason Momoa, The Justice League Part One

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Costirik pe 18 aprilie 2016 13:23
Imi aduc aminte de faza din The Big Bang Theory cand de Halloween nimeni nu dorea sa fie Aquaman:))))
DarkRazor pe 19 aprilie 2016 03:34
Oricum va deveni un personaj mai simpatizat si mai cool decat Ant-man sau Captain America. Asta fiindca Momoa nu are fata de catelus a Capitanului. Si sa fim seriosi, ce copil din ziua de azi si-ar dori sa fie Captain America? Toti vor Iron Man si Hulk din Avengers, cam atat.
mihnea_aspru95 pe 19 aprilie 2016 13:47
Si Spider-Man, sa nu uiti.
santoss07 pe 13 iunie 2016 17:56
*si Thor ;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells