Cameron Diaz a renunţat la actorie?

de Cristina Grigore în 3 Apr 2018
Informaţia legată de retragerea din industria filmului a actriţei de 45 de ani a pornit de la colega sa, Selma Blair

Zvonuri legate de retragerea din lumea filmului a actriţei Cameron Diaz (45 de ani) au apărut încă de luna trecută, după ce una din prietenele apropiate ale acesteia, Selma Blair, a făcut o afirmaţie în acest sens. Diaz chiar a mărturisit într-un inteviu acordat publicaţiei Entertainment Weekly că, deocamdată, poate spune spre ea că s-a retras din activitate, căci nu mai are planificat nici un proiect.

Aflată alături de Blair şi Christina Applegate la interviu, care a menţionat a luat o pauză de la actorie pentru o vreme, pentru a-şi creşte copiii, Diaz a spus: „Şi eu am luat o pauză, dar, de fapt, m-am retras de tot din activitate. Aşa că îmi face plăcere să vă mai văd, fetelor”, a spus actriţa. Ea mai menţionat totuşi că, dacă un sequel al lui The Sweetest Thing ar fi posibil, nu ar refuza oferta de a-şi relua partitura.

Ulterior, actriţa Selma Blair a ţinut să-şi asigure fanii că afirmaţia legată de retragerea definitivă din industria cinematografică a lui Diaz a fost greşit interpretată. Starul lui There’s Something About Mary, Charlie’s Angels şi My Sister’s Keeper a fost una dintre acriţele cele mai în vogă în anii 1990-2000. Ultima peliculă în care a apărut a fost Annie (2014).

Copyright foto: huffingtonpost.com.

Exploreaza subiecte similare:

Cameron Diaz, Selma Blair, Christina Applegate, There's Something About Mary, Charlie's Angels, My Sister's Keeper, Annie, The Sweetest Thing

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 29 iulie 2018 09:56
Face si ea o bine meritata pauza, sau de ce nu o ceva mai lunga vacanta, pentru ca vrei nu vrei, iti trebuie timp pentru a cheltui amarul de bani pec are probabil ii detine.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells