Bruce Willis revine în Die Hard 6, dar nu va continua aventurile lui McClane

de Cristina Grigore în 28 Sep 2017
Filmul va fi în parte prequel, în parte sequel, spun realizatorii

Starul lui Die Hard, Bruce Willis (acum în vârstă de 62 de ani), va reveni în celebra franciză ce a demarat în 1988 şi i-a adus actorului statutul de „erou de acţiune”. Confirmarea a venit din partea site-ului DigitalSpy, ce a scris şi despre formula mai puţin obişnuită sub care se va prezenta Die Hard 6.

Noul film va fi în parte prequel (aşa cum a fost prezentat prima dată proiectul), în parte sequel – cu acţiunea plasată în zilele noastre – iar în locul lui John McClane va fi distribuit un actor tânăr. Vom vedea personajul ca poliţist începător, în 1979, cu mult timp înainte de a-l arunca pe Hans Gruber (jucat de Alan Rickman) din zgârie-nori-ul din Nakatomi Plaza (Los Angeles), în ajun de Crăciun.

Într-un interviu acordat Deadline.com, regizorul Len Wiseman, numit la cârma lui Die Hard Year One (căci acesta este titlul noii producţii din serie) a spus: „Este crucială alegerea actorului potrivit pentru un astfel de rol”.

În 2013, după lansarea lui A Good Day to Die Hard, Willis a declarat: „Chiar mă bucură faptul că sunt în continuare invitat să fac parte din noi şi noi filme Die Hard. Primul a fost cu adevărat… ştiţi cum a fost şi asta-i tot ce contează. Toate celelalte nu au făcut decât să încerce să se ridice la nivelul aceluia”.

Unul dintre actorii pe care presa de profil îi vede îl rolul lui McClane este Joseph Gordon-Levitt, care a jucat deja o versiune mai tânără a personajului interpretat de Willis în filmul Looper.

 

Exploreaza subiecte similare:

Bruce Willis, Die Hard, Alan Rickman, Len Wiseman, A Good Day to Die Hard, Joseph Gordon-Levitt, Looper, Die Hard Year One

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells