Brad Pitt şi Netflix vor face un film despre „maşina de război” a Statelor Unite

de Cristina Grigore în 9 Iun 2015
War Machine îl va avea la cârmă pe David Michôd (The Rover, Animal Kingdom)

Netflix, provider-ul (contra cost) de filme, seriale şi emisiuni TV, este pe cale să aducă în faţa utilizatorilor săi cel mai cu greutate film din portofoliul său de producţie. Potrivit Deadline.com, pelicula în cauză are un buget de 30 de milioane de dolari, îl are în rol central pe Brad Pitt şi un subiect incitant, legat de mecanismele ce declanşează şi propagă necesitatea războiului din partea Statelor Unite.

Filmul, ce a primit titlul War Machine, se va inspira din volumul lui Michael Hastings,  The Operators: The Wild and Terrifying Inside Story of America's War in Afghanistan. Descris  ca „o comedie neagră”, proiectul se va axa într-o oarecare măsură pe activitatea generalului american Stanley McChrystal, a cărui prezenţă carismatică l-au transformat într-un superstar media pe perioada în care a condus forţele militare americane în Afganistan.

„War Machine este o extrem de incitantă poveste despre culisele orchestrării războiului modern, de pe coridoarele puterii până în cele mai îndepărtate regiuni în care îşi concentrează Statele Unite ambiţiile şi interesele”, a punctat Ted Sarantos, preşedintele Netflix.

War Machine, a cărui dată de lansare nu a fost încă stabilită, îl va avea la cârmă pe David Michôd (The Rover, Animal Kingdom).

Exploreaza subiecte similare:

Brad Pitt, David Michôd, War Machine

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells