Bohemian Rhapsody, a doua cea mai bună lansare a unei biografii muzicale în SUA

de Cristina Grigore în 5 Nov 2018
Filmul despre istoria trupei Queen a avut un debut impresionant pe teritoriul nord-american

Lansarea peliculei biografice Bohemian Rhapsody în Statele Unite a depășit atât estimările, cât și bugetul de producție. Cu încasări de 50 milioane de dolari, a ocupat primul loc la box office în acest sfârșit de săptămână, potrivit BoxofficeMojo.com.

Filmul, realizat cu 52 milioane de dolari, a devenit astfel biografia muzicală cu cea mai bună lansare în SUA, notează Forbes.com. Internațional, a mai obținut 91,7 milioane de dolari, astfel încât totalul încasărilor a ajuns la 141,7 milioane. În topul producțiilor muzicale cu debuturi notabile, pelicula studiourilor Fox și Regency este întrecută doar de Straight Outta Compton, ce s-a lansat în 2015 cu 60 milioane de dolari.

Bohemian Rhapsody spune povestea ascensiunii dramatice a trupei britanice de rock Queen, cu Rami Malek (Mr. Robot) în rolul lui Freddie Mercury. Distribuția este completată de Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joseph Mazzello, Aidan Gillen, Tom Hollander, Allen Leech și Mike Myers.

Și producția filmului - după opt ani de dezvoltare a proiectului - a fost una cu suișuri și coborâșuri. Filmările au fost afectate de atitudinea regizorului Bryan Singer, care a fost concediat în decembrie 2017. Unul dintre motive a fost reacția nervoasă pe care avut-o față de actorul principal, Malek, în care a și aruncat cu echipament de pe platouri. Singer este menționat totuși drept co-regizor al filmului.

Exploreaza subiecte similare:

Bohemian Rhapsody, Rami Malek

Alte știri din cinema

Glass: dansul superputerilor şi al aşteptărilor

Este noul film al lui M. Night Shyamalan o dezamăgire?

În culisele comediei Faci sau taci: 20 de episoade de making-of

Distribuţia comediei „Faci sau Taci” poate fi observată într-un cadru diferit de cel în care publicul are ocazia să îi urmărească de obicei pe Augustin Viziru, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu, Monica Bârlădeanu etc

Filmările la Black Widow vor începe în luna februarie

Scarlett Johansson reia partitura supereroinei într-un film de sine stătător

Oscar 2019 – Netflix a primit mai multe nominalizări decât în toţi anii de până acum

Compania de streaming face istorie cu 15 nominalizări primite

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 5 noiembrie 2018 13:33
Cum adică!?! Filmul reprezintă deja ”a doua cea mai bună lansare a unei biografii muzicale în SUA” în ciuda faptului că ”profesioniștii în domeniu” au desființat acest film?!?... Sunt ”șocat”!... :)))))))))))))
camaleonii pe 5 noiembrie 2018 19:12
Eu sunt socat de altceva.
In titlu: "Bohemian Rhapsody, a doua cea mai bună lansare a unei biografii muzicale în SUA"
In articol: "Filmul, realizat cu 52 milioane de dolari, a devenit astfel biografia muzicală cu cea mai bună lansare în SUA, notează Forbes.com."
cum adica? :))))))

cavallioty pe 6 noiembrie 2018 08:55
probabil Forbes se referea la altceva,dupa cristina, filmul e deja pe plus doar cu lansarea din SUA

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells