Bloodshot, cu Vin Diesel în rol central, începe filmările luna viitoare

de Cristina Grigore în 9 Iul 2018
Adaptarea benzilor desenate nu are încă o dată fermă de lansare

Vin Diesel se pregătește să intre în pielea supereroului Bloodshot în adaptarea benzilor desenate ale Valiant Comics cu același nume. Potrivit OmegaUnderground.com, filmările vor începe pe 6 august și se vor desfășura în Africa de Sud, Praga și Budapesta.

Alături de starul lui Fast and Furious vor mai face parte din distribuție Michael Sheen (The Queen, Masters of Sex), Eliza Gonzalez (Baby Driver) și Talulah Riley (Westworld). Antagonistul peliculei, Ax, va fi interpretat de Toby Kebbell (Black Mirror).

Dave Wilson, cineastul aflat în scaunul regizoral, a declarat că își dorește un film în stilul lui Deadpool și Logan, ce îse va inspira şi din titluri clasice ale anilor ’80, precum Terminator, Robocop și Total Recall. Scenariul îi va aparţine lui Eric Heisserer (The Arrival).

Create în 1992 de către Kevin VanHook și Yvel Guichet, benzile desenate Bloodshot spun povestea unui fost soldat care devine capabil de metamoforză și regenerare rapidă după ce i-au fost injectați în sânge miliarde de naniți (roboți miniaturali). Cu memoria ștearsă în mai multe rânduri, îi este oferită până la urmă ocazia de a scăpa din programul guvernamental care îl ținea captiv și de a se răzbuna pe cei care i-au ruinat viața.

Bloodshot nu are încă o dată fermă de lansare.  

Exploreaza subiecte similare:

Vin Diesel, Michael Sheen, Eiza González, Talulah Riley, Eric Heisserer

Alte știri din cinema

Glass: dansul superputerilor şi al aşteptărilor

Este noul film al lui M. Night Shyamalan o dezamăgire?

În culisele comediei Faci sau taci: 20 de episoade de making-of

Distribuţia comediei „Faci sau Taci” poate fi observată într-un cadru diferit de cel în care publicul are ocazia să îi urmărească de obicei pe Augustin Viziru, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu, Monica Bârlădeanu etc

Filmările la Black Widow vor începe în luna februarie

Scarlett Johansson reia partitura supereroinei într-un film de sine stătător

Oscar 2019 – Netflix a primit mai multe nominalizări decât în toţi anii de până acum

Compania de streaming face istorie cu 15 nominalizări primite

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells