Battlestar Galactica, mai aproape de reboot

de Cristina Grigore în 11 Feb 2016
Au fost aduşi în echipă producătorii lui Rise of the Planet of the Apes şi The Social Network

Unul dintre cele mai urmărite seriale SF, Battlestar Galactica, se îndreaptă spre marele ecran, beneficiind de o nouă abordare – după ce moartea creatorului serialului, Glen Larson, care începuse lucrul la scenariu în 2014, a amânat reboot-ul. Potrivit Variety.com, au fost desemnaţi să se ocupe de proiect Michael De Luca (The Social Network, Moneyball), alături de alţi doi producători, Scott Stuber (Ted) şi Dylan Clark (Rise of the Planet of the Apes).

Dintre cele patru seriale Battlestar Galactica, cel mai recent şi mai popular, derulat între 2004 şi 2009, i-a avut în distribuţie pe Edward James Olmos, Mary McDonnell, Jamie Bamber, Tricia Helfer şi Kate Sackhoff. Va fi interesant de văzut cum vor relansa scenariștii povestea coloniei umane aflată în război cu Cylonii – androizi cu faţă umană – aflată în căutarea ultimei planete (Pământul) care poate susţine viaţa, ţinând cont de faptul că aventura protagoniştilor a fost dusă deja la un satisfăcător final.

Ronald D. Moore, care a realizat alături de Larson serialul lansat în 2004, a lansat ulterior un prequel, Caprica, ce a rulat pe canalul Syfy din ianuarie 2010. Bryan Singer, implicat în filmul Battlestar Galactica aflat în pregătire, a fost nevoit să renunţe la proiect, fiind obligat contractual să regizeze Jack and the Giant Slayer. În august 2012, după ce o primă variantă a scenariului reboot-ului a fost scrisă, Singer declara: „Povestea se va încadra destul de bine, cred, între universul creat de Glen Larson şi cel al lui Ron Moore”.

Exploreaza subiecte similare:

Battlestar Galactica, Michael De Luca, Scott Stuber, Dylan Clark, Ronald D. Moore

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 12 februarie 2016 10:31
Battlestar Galactica a fost unul din cele mai bune seriale SF. Si ca urmare nivelul de expectanta este unul extrem de ridicat.

Imi doresc sa reuseasca rebootul dar sa fie in linia narativa si eventual aceeasi actori.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells